ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Αν ζούσε ο βαρόνος Μυγχάουζεν, θα ωχριούσε μπροστά στα ψεύδη που συστηματικά εφευρίσκει ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι ασκεί αντιπολίτευση.
Η σημερινή ανακοίνωσή του για το δάσος της Δαδιάς είναι ένας ακόμα κρίκος στη μεγάλη αλυσίδα της πολιτικής ψευδολογίας, στην οποία καταφεύγει απελπισμένα η αξιωματική αντιπολίτευση”. Με αυτό τον τρόπο ο υφυπουργός ΠΕΝ, Γιώργος Αμυράς απάντησε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχέση με τη διαχείριση της πρόσφατης πυρκαγιάς.
“Στο ασύστολο ψεύδος ότι δήθεν “η κυβέρνηση κατάργησε τον φορέα διαχείρισης του πάρκου” απαντούμε με την αδιαμφισβήτητη αλήθεια: Η κυβέρνηση αντικατέστησε τους φορείς με τη Μονάδα Διαχείρισης Δ’ Έβρου και Δαδιάς, ώστε οι παρεμβάσεις με σκοπό την προστασία του να πιάνουν τόπο”, συνέχισε ο κ. Αμυράς.
Διαβάστε επίσης
Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Βατερά Λέσβου: «Θα είμαστε δίπλα στους πυρόπληκτους»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Toyota: Θα κατασκευάσει το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μπαταρία στην Ευρώπη, σε εργοστάσιο στην Τσεχία
- Πορτογαλία: Εθνικό πένθος μετά το φονικό εκτροχιασμό τελεφερίκ στη Λισαβόνα με τους 15 νεκρούς
- Κυβέρνηση Τραμπ: Προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο κατά της απόφασης που έκρινε παράνομους τους τελωνειακούς δασμούς
- IDEAL Holdings: Στα €26,3 εκατ. τα EBITDA στο α΄ εξάμηνο, αυξημένα κατά 49%
