ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν υπάρχει εναλλακτική κυβερνητική πρόταση απέναντι στη ΝΔ λέει το 44% στο β’ μέρος της δημοσκόπησης της ALCO, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha.
Μετά από τον «Κανένα», ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 13%, μία μονάδα μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά το γεγονός ότι υπολείπεται στην πρόθεση ψήφου στην ίδια μέτρηση.



Διαβάστε επίσης:
Βουλή: «Ναι» της επιτροπής Οικονομικών στη κύρωση των Προσαρτημάτων του ΤΑΑ
Πιερρακάκης: Ο νέος Κανονισμός των σχολείων- Όλα τα μέτρα για απουσίες, οριστική αποβολή και κινητά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.