• Top Stories

    Ο Κουρουμπλής φωτογραφίζεται με τον Αμβρόσιο και κάνει άνω-κάτω τον ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom
    Έλενα Ακρίτα

    Έλενα Ακρίτα


    Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, κατηγορώντας το κυβερνών κόμμα για αφωνία σχετικά με τη φωτογράφιση του υποψήφιου ευρωβουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιο.

    Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δέχθηκε τηλεφώνημα από τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος φέρεται να τον επέπληξε για την επίσκεψή του.

    Σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, η κ. Ακρίτα θυμίζει την υποστήριξη του Αμβρόσιου στη Χρυσή Αυγή, τις φιλοχουντικές θέσεις που έχει εκφράσει, το χυδαία ομοφοβικά σχόλια και ζητά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηριστικά «να πάρουν θέση επιτέλους».

    «Συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ πάρτε θέση επιτέλους. Ο Κουρουμπλής ξέρουμε ποιος είναι, αλλά εκεί στο κόμμα σοβαρά τώρα; Ποζάρει με τον Αμβρόσιο, τον ‘φτυστε τους ομοφυλόφιλους’ Αμβρόσιο, τον χρυσαυγίτη χουντικό Αμβρόσιο και είναι απλά Πέμπτη; Μαζέψτε τον επιτέλους, πείτε κάτι, τοποθετηθείτε, καταδικάστε τη στάση του, διαχωρίστε τη δική σας. Η σιωπή ξέρετε δεν είναι πάντα χρυσός κάποιες φορές είναι απλώς ξεφτίλα».

    O Αμβρόσιος έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους για τις πρωτοφανείς ύβρεις που είχε εξαπολύσει κατά των ομοφυλοφίλων, ενώ μεταξύ άλλων έχει χαρακτηρίσει τη Χρυσή Αυγή «γλυκιά ελπίδα του λαού και έχει συγκρίνει τον πραξικοπηματία αξιωματικό Νίκο Ντερτιλή με τον Θ. Κολοκοτρώνη και τον Σωκράτη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έλενα Ακρίτα: Γιατί είπε «όχι» στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωβουλή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλενα Ακρίτα: «Το παράκανα(με) νομίζω»



    ΣΧΟΛΙΑ