ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα ανάρτηση με το ίδιο περιεχόμενο με αυτό που πρόκαλεσε την ανακοίνωση περί υποβολής μήνυσης και αγωγής σε βάρος της από τη Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι έκανε η Έλενα Ακρίτα επιμένοντας στους ισχυρισμούς της και υποστηρίζοντας ότι «δεν θα επανέλθω αν δεν προκληθώ».
Την ίδια ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αγωγή της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη θα κατατεθεί στις επόμενες ώρες, πιθανότατα αύριο το πρωί.

Έλενα Ακρίτα: Επίθεση και σε Μητσοτάκη
Παράλληλα η κυρία Ακρίτα σε επόμενη ανάρτησή της έκανε επίθεση και στον πρωθυπουργό, ο οποίος δήλωσε ότι θα παραστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης της συζύγου του, επιχειρώντας να συνδέσει την αντίδρασή της με την δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους.
«Δεν κοιτάτε τα χάλια σας κ. Μητσοτάκη που η αστυνομία του Χρυσοχοίδη έστειλε μια νέα γυναίκα κατευθείαν πάνω στο μαχαίρι του δολοφόνου της, ενώ εκείνη έντρομη τούς είχε ζητήσει προστασία. Και δε ντρεπεστε. Καταθέτω κοινοβουλευτική ερώτηση. Τώρα» έγραψε η κυρία Ακρίτα.
Διαβάστε επίσης:
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση στο Tik Tok για τη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Ξεκινά η «ψυχρή εισβολή» με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα χιονίσει
- Γρίπη: Τι συμβαίνει και γέμισαν τα νοσοκομεία – Αύξηση και σε θανάτους
- Πόσο θα (μας) κοστίσει η Eurovision, μάχη για 2 στην ΕΡΤ3, τι συμβαίνει τελικά με την MRB και τον Δέτση, τι αλλάζει ο Κυριακού στον ΑΝΤ1 και το ρεκόρ της Χίμαιρας
- Aeon: Ανατροπές στο ενημερωτικό δελτίο για την IPO των 250 εκατ., μετά τις αποκαλύψεις του mononews