ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προβληματισμό και αναστάτωση προκάλεσε στις αστυνομικές και στρατιωτικές Αρχές στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας ένα περίεργο περιστατικό στα σύνορα, στην Περιοχή της Φλώρινας.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, άγνωστοι αφαίρεσαν από τη συνοριακή γραμμή Ελλάδας-ΠΓΔΜ, σε περιοχές της Φλώρινας, 105 κολώνες-πυραμίδες που οριοθετούν τα σύνορα των δυο χωρών.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ανακοινώνεται ότι, το διάστημα από 23 έως 24 Νοεμβρίου 2018 άγνωστοι δράστες προέβησαν στην εκθεμελίωση – φθορά (105) πυραμίδων – κολώνων οριογραμμής, που οριοθετούν την συνοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδας – π.Γ.Δ.Μ. και συγκεκριμένα στο ύψος βορείως της Τοπικής Κοινότητας Μεσοκάμπου έως ανατολικά της Τοπικής Κοινότητας Αχλάδας του Δήμου Φλώρινας.
Για το περιστατικό ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας, ενώ ενημερώθηκαν οι αρμόδιες εισαγγελικές και στρατιωτικές Αρχές.»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Delanie Flynn και Cassidy Kofoed: Οι ξανθοί άγγελοι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ που την ακολουθούν παντού
- Βικτώρια Πατουκιάν (Aghne): Τα πρώτα διατροφικά καλλυντικά, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και το μεγαλύτερο εμπόδιο
- Ιδιοκτήτης ακινήτου έβαλε φωτοβολταϊκό στο σπίτι του και έφαγε… πρόστιμο 2.600 ευρώ – Γιατί η εφορία απέρριψε τη φοροέκπτωση για την επιδότηση ενεργειακής αναβάθμισης
- Theon International: Γιατί οι αναλυτές βλέπουν πολύ ελκυστικό το story της εταιρείας