ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη εγκατάσταση φυσικού αερίου του Μπάουμγκάρτεν, στην ανατολική Αυστρία. Υπάρχουν υπάρχουν τουλάχιστον 60 τραυματίες, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.
«Έκρηξη σημειώθηκε στις 08.45 (τοπική ώρα, 09.45 ώρα Ελλάδος) και ακολούθησε πυρκαγιά. Η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο, αλλά υπάρχουν πολλοί τραυματίες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες», δήλωσε στο AFP εκπρόσωπος της αστυνομίας.


Ο τερματικός σταθμός του Μπάουμγκάρτεν είναι το βασικό κέντρο διανομής του φυσικού αερίου που προέρχεται από τη Ρωσία και τη Νορβηγία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Μέρκελ απορρίπτει την πρόταση Σουλτς για «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέρκελ: Ελπίζει σε σχηματισμό κυβέρνησης εντός του προσεχούς τριμήνου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Αρνήθηκε στο Ισραήλ να χρησιμοποιήσει τον εναέριο χώρο της για μεταφορά αμερικανικών όπλων κατά του Ιράν
- Unilever: Έκλεισε το mega deal ύψους $44,8 δισ. με την McCormick για την πώληση του κλάδου τροφίμων
- Η πρόταση Τραμπ που παρουσίασε ο Ρούμπιο στη G7: Πολυεθνικό κονσόρτιουμ θα αναλάβει τα Στενά του Ορμούζ
- Η ισχύς εν τη ενώσει: Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου, το Μπορούμε και το BCA College ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη σπατάλη τροφίμων και το Zero Waste
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.