ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πλήρη αλληλεγγύη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε Ελλάδα και Κύπρο εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα με τον Ταγίπ Ερντογάν, αναφέρει Ευρωπαίος Αξιωματούχος.
Σύμφωνα με τον ίδιο Αξιωματούχο, ο Σαρλ Μισέλ τόνισε ότι είναι σημαντικό να υπάρξει αποκλιμάκωση και κάλεσε την Τουρκία να απέχει από δραστηριότητες που αυξάνουν τις εντάσεις.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καλεί σε πολυμερή διάσκεψη σημειώνει ότι μέσω του διαλόγου μπορούν να λυθούν οι παρούσες διαμάχες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Tι βλέπουν οι θεμικοί και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον ΑΔΜΗΕ
- Από την μάντρα της Κοκκινιάς, ξεκινάει η ΕΛΑΣ – Το δίλημμα, οι νοικοκύρηδες και η πρώτη κάλπη
- Christie’s Magnificent Jewels: Πώς ένα μπλε διαμάντι 5 καρατίων αξίζει όσο ένα 31 καρατίων;
- Το τετ α τετ με τον ΚΜ, τι ήθελε ο Χαφτάρ στην Αθήνα, το know how της Νίκης, το μυστικό όπλο της Κάρυ και η ψύχρα Τσίπρα – Κουτσούμπα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.