• Πολιτική

    Άδωνις Γεωργιάδης στο BBC Radio 4: Όσα είπε ο Μητσοτάκης για τα Γλυπτά αντιπροσωπεύουν τη γνώμη 11 εκατ. Ελλήνων

    • NewsRoom
    Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης

    Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης


    Για την ακύρωση της συνάντησης του Σούνακ με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Λονδίνο τοποθετήθηκε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, στην εκπομπή «World at One» με τη Sarah Montague στο BBC Radio 4.

    Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε τα εξής: «Δεν θα ήθελα να παρέμβω στα εσωτερικά σας. Δεν θα ήταν ευγενικό. Θα πω όμως ότι ήταν μία άσχημη μέρα. Πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός σας, όταν το σκεφτεί ξανά, θα καταλάβει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι ένα σημαντικό πρόσωπο, το οποίο ο ελληνικός λαός το επανεξέλεξε και το τίμησε ξανά με την εμπιστοσύνη του. Θέλω να είμαι πολύ ειλικρινής: αυτό που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε στη συνέντευξή του δεν αντιπροσωπεύει μόνο τη δική του γνώμη, αλλά τη γνώμη 11 εκατομμυρίων Ελλήνων και εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη».

    Διαβάστε επίσης

    Ταμείο Ανάκαμψης: Θετική αξιολόγηση από Κομισιόν για €3,64 δισ. στην Ελλάδα

    Υπερψηφίστηκε η έκθεση «για την πολιτιστική πολυμορφία και τους δημιουργούς στην ευρωπαϊκή αγορά streaming μουσικής» στην Επιτροπή Παιδείας & Πολιτισμού του ΕΚ

    Νομοσχέδιο για «κόκκινα» δάνεια: Υπερψηφίστηκε επί της αρχής του στην Επιτροπή της Βουλής



    ΣΧΟΛΙΑ