• Πολιτική

    Άδωνις Γεωργιάδης για Μάτι: Ο εισαγγελέας έχει να διερευνήσει πολλά

    Γεωργιάδης για ανεμβολίαστους: Αγορές με click-away για όσους δεν θέλουν rapid test

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για «παρακράτος και μεθόδους μαφίας» ενώ χαρακτήρισε τα ηχητικά ντοκουμέντα που ήλθαν στο φως «σοκαριστικά»

    Οι διάλογοι που αφορούν τη φωτιά στο Μάτι το 2018 που αποκάλυψε η «Καθημερινή» είναι σοκαριστικοί, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας ότι ο εισαγγελέας που θα ασχοληθεί με την υπόθεση έχει να διερευνήσει πολλά πράγματα.

    «Δείτε τι ανθρώπους επέλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει σε κρίσιμες θέσεις», είπε σε δηλώσεις του τη Δευτέρα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και έκανε λόγο για παρακράτος και μεθόδους μαφίας.

    Πρόσθεσε ότι η τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη πρέπει να καταθέσει μήνυση κατά του πρώην αρχηγού της πυροσβεστικής που χρησιμοποίησε το όνομα της χωρίς εκείνη να το γνωρίζει και την εκθέτει.

    «Αν δεν τον πάει στα δικαστήρια, πάει να πει ότι όλα αυτά είναι αποδεδειγμένα και έχουμε ευθεία πολιτική παρέμβαση στη συγκάλυψη», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

    Την Κυριακή η «Καθημερινή» αποκάλυψε ηχητικό ντοκουμέντο σύμφωνα με το οποίο ο τότε αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ακούγεται να ζητά από τον αξιωματικό που έχει αναλάβει την πραγματογνωμοσύνη να θάψει στοιχεία από την έρευνα, ισχυριζόμενος ότι ακολουθούσε εντολές της τότε πολιτικής ηγεσίας.



    ΣΧΟΛΙΑ