• Πολιτική

    Μπέος για επεισόδιο με πλημμυροπαθή: «Τελείωσε! Καλή συνέχεια!»

    • NewsRoom


    Μετά το πρωινό βίντεο που αποτύπωσε ένα πρωτοφανές επεισόδιο μεταξύ του δημάρχου Βόλου και δημοτών που ήθελαν να σταματήσουν τα συνεργεία που μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο επιχειρούσαν να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προκάλεσε η νεροποντή Elias σε τμήμα οδοστρώματος στην περιοχή Άλλη Μεριά, φαίνεται ότι τα πράγματα οδηγήθηκαν σε εκτόνωση

    Οι κάτοικοι της περιοχής Άλλη Μεριά συγκεντρώθηκαν στην διαλυμένη γέφυρα για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

    Εκεί τα πράγματα ξέφυγαν με αποτέλεσμα το επεισόδιο ανάμεσα στον δήμαρχο Βόλου και τον νεαρό πολίτη, ο οποίος μετά το περιστατικό πήγε στο γραφείο του Αχιλλέα Μπέου και του ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του.

    Νωρίτερα, ο Αχιλλέας Μπέος με μια ανάρτηση στο Facebook αιτιολόγησε την συμπεριφορά του λέγοντας πως «αυτά συμβαίνουν όταν δεν έχεις κοιμηθεί εδώ και ένα μήνα».

    Ο δήμαρχος Βόλου μάλιστα, λίγο αργότερα ανέβασε και βίντεο στο Facebook από την κουβέντα που είχε με τον νεαρό στο γραφείο του.

    «Το αίμα σου κυλάει, αλλά κι εγώ είμαι δήμαρχος, 64 ετών και πατέρας πέντε παιδιών. Και σε ρωτάω τώρα που έχεις ηρεμήσει… Η πρόθεσή μου δεν ήταν ούτε να πας αυτόφωρο, ούτε να σου ρίξω χαστούκι.

    Αλλά όταν θα φτάσεις την ηλικία μου και έρθει κάποιος νεότερος και σου πει άντε γ… κι όλα αυτά, θα δεις πως θα αντιδράσεις. Και από τη στιγμή που για αυτό που κάνω, δεν έχω συμφέρον. Το κάνω για σας», είπε στον πολίτη.

    Σε εκείνο το σημείο ο νεαρός απολογήθηκε και ο Αχιλλέας Μπέος του είπε: «Ναι αλλά δεν είναι τρόπος αυτός», ενώ τον ρώτησε πόσο ετών είναι για να πάρει την απάντηση «26».

    Τότε ο δήμαρχος Βόλου του έδωσε το χέρι του και του είπε: «Έχεις δικαίωμα να κάνεις κι άλλα λάθη αλλά είναι σημαντικό που το αναγνωρίζεις».

    Τότε ο 26χρονος του ζήτησε συγγνώμη, με τον Αχιλλέα Μπέο να λέει: «Δεν θέλω συγγνώμη, δεν είμαι παππάς για να σε συγχωρέσω.

    Είσαι και καλό παιδί. Ήρθα εκεί να μαζέψω τους κορμούς και να φτιάξω τον δρόμο να περνάνε οι άνθρωποι. Τελείωσε… Καλή συνέχεια…»

    «Δεν μπορώ να ασχολούμαι με τους διάφορους Κασσελάκηδες»

    Απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο δήμαρχος Βόλου, μετά την χειροδικία απέναντι σε διαμαρτυρόμενο πολίτη.

    Διαψεύδει ότι τον στηρίζει η Νέα Δημοκρατία και επιτίθεται στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας ότι «θέλω να ενημερώσω τους κατά τα λοιπά συμπαθέστατους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ (ράφτη), ότι από το 2014 που ασχολούμαι με το Δήμο Βόλου ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα. Από κανένα απολύτως.

    Και αυτό ισχύει και τώρα. Ο λαός του Βόλου με εκλέγει, αυτός μου δίνει το δικαίωμα να διοικώ, αυτός μπορεί, και μόνος αυτός, να μου το αφαιρέσει».

    Στη δήλωση του ο Αχιλλέας Μπέος, καταλήγει να προσκαλεί ξανά τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύζυγο του, Τάιλερ Μάκμπεθ, να βοηθήσει στον Βόλο.

    Ολόκληρη η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου

    Επειδή ο Βόλος μας περνά εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, μετά τις δύο καταστροφικές πλημμύρες, και προφανώς έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ δεν δίνω συνέχεια στις δηλώσεις Κασσελάκη.

    Δεν μπορώ τέτοιες στιγμές να ασχολούμαι με τους διάφορους Κασσελάκηδες. Όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, εδώ είμαστε. Μέχρι τότε και αφού δείχνει τόση ευαισθησία για την πόλη μας τον έχω καλέσει δημόσια να πάρει τον Τάιλερ (ράφτη) και να έρθουν να βοηθήσουν. Τουλάχιστον να φανούν χρήσιμοι …»

    Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, σε δήλωσή του με αφορμή την δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη για τη στήριξη της ΝΔ που απολαμβάνει ως υποψήφιος, αναφέρει τα εξής:

    Θέλω να ενημερώσω τους κατά τα λοιπά συμπαθέστατους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ (ράφτη), ότι από το 2014 που ασχολούμαι με το Δήμο Βόλου ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα.

    Από κανένα απολύτως. Και αυτό ισχύει και τώρα. Ο λαός του Βόλου με εκλέγει, αυτός μου δίνει το δικαίωμα να διοικώ, αυτός μπορεί, και μόνος αυτός, να μου το αφαιρέσει.

    Διαβάστε επίσης:

    Χρυσοχοΐδης: Bρέθηκα πάμπολλες φορές αντιμέτωπος με κακόβουλα σχόλια ή εντελώς αστήρικτα δημοσιεύματα

    Ανδρουλάκης: Η ΝΔ βλάπτει τους θεσμούς, τη διαφάνεια, την αποτελεσματικότητα του κράτους

    Η ΝΔ απαντά στον Στέφανο Κασσελάκη: Δεν δώσαμε ποτέ στήριξη στον κ. Μπέο για να την άρουμε



    ΣΧΟΛΙΑ