ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καθησυχαστική εμφανίστηκε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για τους φορολογούμενους που υπέβαλαν καθυστερημένα δηλώσεις που έληγαν στις 30 Απριλίου και οι οποίοι πήραν παράταση πλέον έως τις 6 Απριλίου.
Όπως διευκρινίζει η ΑΑΔΕ, δεν θα χρεωθούν με προσαυξήσεις εκπρόθεσμης υποβολής δηλώσεων και καταβολής φόρων για τις συγκεκριμένες φορολογικές υποχρεώσεις.
Πηγές της ΑΑΔΕ αναφέρουν ότι για τεχνικούς λόγους το TAXISnet υπολογίζει προσαυξήσεις στις δηλώσεις που λόγω της παράτασης υποβάλλονται αυτές τις ημέρες, οι οποίες όμως δεν θα ληφθούν υπόψη. Στις περιπτώσεις που κάποιοι φορολογούμενοι πλήρωσαν τους φόρους με προσαύξηση το επιπλέον ποσό θα τους επιστραφεί μέσω συμψηφισμού με επόμενες πληρωμές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς θα συμπληρώσετε σωστά τη φορολογική σας δήλωση – Οδηγός από την ΑΑΔΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΕΞ για επίθεση κατά ελληνορθοδόξων στη Συρία: «Παρακολουθούμε στενά με ανησυχία την κατάσταση στην αλ Σουκαϊλαμπίγια»
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Μαρινέλλα αφήνει την Ελλάδα πιο σιωπηλή αλλά και πιο πλούσια
- Μαρινέλλα: Ποιος λαϊκός οργανοπαίκτης «βάφτισε» έτσι τη σπουδαία τραγουδίστρια
- Νικήτας Κακλαμάνης: Θα θυμόμαστε πάντα τη Μαρινέλλα με συγκίνηση και με μια αγάπη που “αρχή και τέλος δε γνωρίζει”
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.