• Πολιτική

    Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και βόλτα με τα παιδιά του χωριού SOS για τον Κυριάκο Μητσοτάκη (video)

    • NewsRoom
    Μητσοτάκης κάλαντα


    Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με παιδιά από τα χωριά SOS έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε με τα παιδιά στο Σύνταγμα και πήγε μαζί τους σε κεντρικό βιβλιοπωλείο και τους έκανε δώρο βιβλία.

    Ακριβώς την ίδια συνήθεια είχε ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς αγόραζε βιβλία στα εγγόνια του.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε σχετικό βίντεο με πλάνα στον λογαριασμό του στο twitter με την εξής λεζάντα: «Κάθε χρόνο τέτοια μέρα ο πατέρας μου συνήθιζε να κάνει μια βόλτα με τα εγγόνια του στην Αθήνα και να τους αγοράζει βιβλία. Φέτος είπα να αλλάξω λίγο αυτήν την παράδοση. Και είχα την ιδέα να κάνω μια χριστουγεννιάτικη βόλτα με παιδιά από τα Χωριά SOS».

    Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, άκουσε τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από παιδιά του Συλλόγου Συνδρόμου Down. Στη συνέχεια, τα κάλαντα είπαν στον κ. Μητσοτάκη μέλη της Πολιτιστικής Ένωσης «Βουθρωτό», που στόχο έχει τη διάδοση της παράδοσης και των εθίμων της Ηπείρου.

    Τέλος, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άκουσε τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από το Σύλλογο Κρητών Αιγάλεω, ο οποίος μέσα από τις δράσεις του επιδιώκει την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Κρήτης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα την Πρωτοχρονιά-Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μεταφοράς της Αθήνας την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνεια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παπαδήμος: Δεν μετάνιωσα που έγινα πρωθυπουργός-Μετά την επίθεση σκέφτηκα τι δεν πρόλαβα να πω σε αγαπημένα μου πρόσωπα



    ΣΧΟΛΙΑ