• Πολιτική

    Δένδιας: Συναντήθηκε με μέλη της ελληνικής ομογένειας στην Παραγουάη

    • NewsRoom


    Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Παραγουάη, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με μέλη της ελληνικής ομογένειας στη χώρα αυτή τη Λατινικής Αμερικής.

    Σημειώνεται πως η Παραγουάη ήταν μετά τη Βραζιλία, την Ουρουγουάη και την Αργεντινή, ο τέταρτος σταθμός της περιοδείας του υπουργού Εξωτερικών σε έξι χώρες της Κεντρικής και της Νότιας Αμερικής, η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί αύριο.

    Την Παρασκευή, ο υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφτεί τον Παναμά και την Τζαμάικα. Στον Παναμά, αρχικώς θα συναντηθεί με τον εκεί άμισθο πρόξενο της Ελλάδας και με μέλη της ελληνικής ομογενειακής και εκκλησιαστικής κοινότητας. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με την υπουργό Εξωτερικών του Παναμά, Χαναΐνα Τεγουανέ (Janaina Tewaney) και με μέλη της ναυτιλιακής κοινότητας, ενώ θα ξεναγηθεί και στο Μουσείο της Διώρυγας της χώρας, από τον Διευθυντή του Μουσείου, Νίκο Λιακόπουλο.

    Την ίδια ημέρα θα ολοκληρωθεί και η εν λόγω περιοδεία του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών με την πρώτη επίσκεψη Έλληνα υπουργού Εξωτερικών στην Τζαμάικα.

    Διαβάστε επίσης

    Δένδιας: Η Ελλάδα θα συνεχίσει να βοηθά τους ανθρώπους που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία-Συρία



    ΣΧΟΛΙΑ