ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι θα κάνει ο Καραμανλής με Σαμαρά, ο καυγάς στη δεξιά πολυκατοικία, το μήνυμα Δένδια, και ποιος είναι ο Μπόνο της Βουλής
Με αντιπροσωπεία της Caritas Internationalis, υπό τον γενικό γραμματέα της Aloysius John, συναντήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών βρέθηκε η ανθρωπιστική κατάσταση στην Ουκρανία.
«Τους εξέφρασα τα συλλυπητήριά μου για την απώλεια μελών της Οργάνωσης στη χώρα και τους ευχαρίστησα για τη σημαντική βοήθεια στην ελληνική ομογένεια στην Ουκρανία και στον τέως γενικό πρόξενο της Μαριούπολης» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Ν. Δένδιας.
Συναντήθηκα @GreeceMFA με αντιπροσωπεία @iamCARITAS υπό τον ΓΓ τους Aloysius John. Στο επίκεντρο η ανθρωπιστική κατάσταση στην Ουκρανία. pic.twitter.com/LMcGUpKLOe
— Nikos Dendias (@NikosDendias) May 12, 2022
Διαβάστε επίσης
Δένδιας: Ισχυροποιεί την ελληνική θέση και τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λεωφορεία: Από μέρα σε μέρα η ανακοίνωση των ονομάτων που θα φοιτήσουν στη Σχολή Οδηγών της ΟΣΥ
- ΔΕΗ: Τα πάνω κάτω στην αγορά φέρνει η κίνηση ματ του Γώργου Στάσση με το μπλε τιμολόγιο
- Γραμμή 1: Θέμα ημερών η εμπορική λειτουργία του πρώτου ανακατασκευασμένου συρμού – Πότε θα παραδοθούν οι υπόλοιποι
- Star Bulk (Πέτρος Παππάς): Όλα τα μυστικά για το dual listing στην Αθήνα, την ΑΜΚ των 100 εκατ. ευρώ και τη σημασία για τους Έλληνες επενδυτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.