ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προς κύρωση από τη Βουλή βαίνει η σύμβαση Ελλάδας-Ιαπωνίας «για την αποφυγή της διπλής φορολογίας αναφορικά με τους φόρους εισοδήματος και την αποτροπή της φοροδιαφυγής και της φοροαποφυγής».
Το σχετικό νομοσχέδιο κατατέθηκε στη Βουλή χθες, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, η επεξεργασία του από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, ενώ αναμένεται να συζητηθεί και να τεθεί σε ψηφοφορία στην Ολομέλεια του Σώματος την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024.
Διαβάστε επίσης
Αύξηση 10,8% στις εισαγωγές φρούτων και λαχανικών το οκτάμηνο του 2024
Έλληνες εφοπλιστές: Χρυσά deals για τα παλαιάς κατασκευής πλοία τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θ. Κωνσταντοπούλου (Daiichi Sankyo): Το καμπανάκι για τις αποσύρσεις ογκολογικών φαρμάκων και το μη βιώσιμο μοντέλο των επιστροφών
- Στελίνα Τσάλτα: «Να φανερώσω το διάλογο με τον εαυτό μου»
- Quest: Η νέα επενδυτική στρατηγική και η στόχευση σε εισηγμένες εταιρείες
- Ανεμώνες, κοχύλια, χρυσόψαρα: Οι δέκα ωραιότερες τσάντες Chanel της νέας καλοκαιρινής συλλογής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.