Menu
-0.08%
Τζίρος: 351.46 εκατ.

Φωτιά στο Σκάλωμα Φώκιδας – Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών Κλήμα, Πηγή, Κούκουρα και Νέα Κούκουρα

            
The Wiseman
the wise man

Τέσσερις οι ενδιαφερόμενοι για την SIXT. Που θα κριθεί το παιχνίδι  

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ • 13.03.2018
Τι πραγματικά συμβαίνει με την IBG. Ποιοι ενδιαφέρονται-Όλο το παρασκήνιο 
ΕΠΟΜΕΝΟ • 15.03.2018
Ποιος χρηματιστής έκανε αγωγή σε τραπεζίτη και γιατί

Τι πραγματικά συμβαίνει με την Sixt:  Επειδή γράφονται πολλά για την υπόθεση πώληση της Lion Rental του ομίλου Βασίλη Θεοχαράκη, που λειτουργεί στον τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτων με το εμπορικό σήμα της γερμανικής Sixt, ο ταπεινός σχολιογράφος θα σας μεταφέρει τι πραγματικά συμβαίνει. Αρχικά είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον οκτώ όμιλοι και ζητήθηκαν προσφορές από τους τέσσερις εξ’ αυτών.  Οι Γερμανοί της μητρικής εταιρείας έχουν θέσει συγκεκριμένους και αυστηρούς όρους.

Την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να έχουν πρόσβαση οι τέσσερις που έχουν περάσει στον τελικό σε επιλεγμένα στοιχεία του εικονικού data room (VDR).

Τον τελικό λόγο θα τον έχουν οι Γερμανοί, όπως στην περίπτωση της Avis Hellas το παιχνίδι κρίθηκε στη στάση της μητρικής αμερικανικής Avis.

Στέλεχος γερμανικού ομίλου που γνωρίζει τι συμβαίνει έλεγε χθες πως πιθανώς θα χρειαστεί και ο Μάιος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Πουλάει διαφημίσεις κι έχει θέση εκπροσώπου κρατικής εταιρείας; 

Ποιος κρατικός οργανισμός έχει στο γραφείο τύπου δημοσιογράφο που παράλληλα εκμεταλλεύεται ιστοσελίδα και αντλεί έσοδα από διαφημίσεις από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ίδιο κλάδο με τον κρατικό οργανισμό. Ο οργανισμός αυτός είναι στην επικαιρότητα για την ανικανότητα που τον διατρέχει να εφαρμόσει μια μεγάλη μεταρρύθμιση. Ο ίδιος οργανισμός είναι στο υπεραταμείο και έρχονται εξελίξεις.

Ζεστή η Blue house για τη Στοά Αρσακείου

Επειδή η στήλη είχε αποκαλύψει το σχέδιο της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας (Αρσάκειο) που είναι ιδιοκτήτρια της Στοάς του Βιβλίου και της Στοάς Αρσακείου – Ορφέως για ενιαία παραχώρησή τους ώστε να δημιουργηθεί ένα εμπορικό κέντρο, επανερχόμαστε. Οι πληροφοριοδότες μας επισημαίνουν πως η επενδυτική εταιρεία Bluehouse Capital που είναι ιδιοκτήτης και του εμπορικού κέντρου McArthurGlen στα Σπάτα, έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για την πολυετή μίσθωση του ακινήτου.

Η Bluehouse, που διοικείται από σοβαρά ελληνικά στελέχη της αγοράς real estate, έχει επανακάμψει στη χώρα μας έπειτα από χρόνια. Προσπαθεί να αναστήσει το εμπορικό κέντρο Pantheon Plaza της Λάρισας, αλλά καλοβλέπει και την υπόθεση με τη Στοά του Βιβλίου / Στοά Αρσακείου.

Πιθανώς επειδή λείπει από το ιστορικό κέντρο ένα outlet σαν αυτά που έχουν στο μυαλό τους οι διαχειριστές της Bluehouse. Ενδιαφέρον για την ιστορική στοά έδειξε και η Grivalia, αλλά και η Varde Partners που ελέγχει την Trastor και είναι συνέταιρος της Lamda Development στα εμπορικά κέντρα (Lamda Malls).

Όλα θα κριθούν στις 18 Απριλίου οπότε κατατίθενται οι δεσμευτικές προσφορές σε μια διαδικασία που επιβλέπει η NAI Hellas.

Επιμένει ελληνικά ο (Λεονίντ) Λεμπέντεφ!

Έπρεπε να υποψιαστούμε πως ο Ρώσος μεγιστάνας Λεονίντ Λεμπέντεφ δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα όταν εντοπίστηκε σε γνωστό μπαρ της Θεσσαλονίκης με γνωστό πολιτικό παράγοντα που ασχολείται με τις επενδύσεις.

Ο Λεμπέντεφ, που είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα ως διεκδικητής της ΔΕΠΑ στον πρώτο διαγωνισμό που ακυρώθηκε, πιέζει τώρα τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για τον αγωγό Ελλάδας – Σκοπίων.

Μέσω της εταιρείας Windows International ο Λ. Λεμπέντεφ έχει καταθέσει αίτηση για άδεια κατασκευής αγωγού Ελλάδας – Σκοπίων και προ ημερών έστειλε επιστολή στη ΡΑΕ για αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Θεωρεί πως έχει παρέλθει ένας χρόνος χωρίς να έγκριθεί το επενδυτικό σχέδιο ενώ διαθέτει μνημόνιο με την κυβέρνηση των Σκοπίων. Μια μικρή λεπτομέρεια: Αντίστοιχο σχέδιο προωθεί και ο ΔΕΣΦΑ ο οποίος πωλείται χωρίς να γνωρίζουν οι υποψήφιοι αγοραστές αν θα κατασκευάσει ή όχι τον αγωγό με τα Σκόπια. Μπλέξιμο.

the wise man
the wise man
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι νέες εντολές του ΚΜ, οι super happy των τραπεζών, ο Σκλαβενίτης και ο (δεν λέω καλό λόγο) Βακάκης, τι ξέρει η Morgan Stanley για την Alpha Bank, το μεγάλο project της προέδρου (της καρδιάς μας), τα κέρδη του Τσαντάνη, και ποιος εφοπλιστής αγόρασε το πιο hot κτήριο στο Κολωνάκι
Οι πέντε που κάνουν κουμάντο στο ταμπλό, ο Μεγάλου και το δόγμα «χαμηλά η μπάλα», τα μυστήρια της Alpha, γιατί η ΜΟΗ (του Jigger) έσπασε όλα τα ρεκόρ, η άμυνα του Νεμπή
Τι συμβαίνει με τη Metlen και τα big news που έρχονται, η αλήθεια για την Aktor, η επιστροφή της ΕΥΔΑΠ, τα κέρδη του Πασχάλη Δ. (γαμπρός του Βακάκη), ο Κορεάτης Χάρης Βαφειάς και το κρυφό ταλέντο της Λίλιαν Βιλδιρίδη
Ο θρίαμβος των 6, το ράλι του Λαβίδα, η έκπληξη των Attica, τα νέα περίεργα στα Μάρμαρα Παυλίδη, ο νέος στόλος του Σαραντίτη, τα γλέντια της (πιστολέρο) Φουσέκη στην Μύκονο, το λουκέτο στο Barbarossa και τι έγινε με τον Ρέμο στο Nammos
Τα 950 εκατ. της Aktor, όλη η αλήθεια για τις σχέσεις Εξάρχου-Μπάκου, ο Βερνίκος πουλάει, τι συμβαίνει στην Prodea, ο εξαφανισμένος Πανίκος Νικολάου, ο πόλεμος των ισχυρών για το «Ελ. Βενιζέλος», τα ρεκόρ από Παληού και πότε θα γίνουν τελικά εκλογές
Πόσα λεφτά έβαλαν τα «γερά» πορτοφόλια στην Aktor, η ΕΛΧΑ και οι γκρίνιες σε Goldman Sachs και UBS, γιατί πήγε Κύπρο ο Μυτιληναίος, ποιοι πήραν τις δουλειές της άμυνας, ο Προκοπίου αποκλειστικά στο mononews και ο Νίκος Πατέρας με το My Story στις Οινούσσες
Τα περίεργα σε ΕΥΔΑΠ και ΕΛΧΑ, τα 4 ισχυρά funds και οι νέοι 7 Έλληνες μέτοχοι της ΑKTOR, το μυστικό της Morgan Stanley για την Alpha, τα 39 ευρώ της Theon του Χατζημηνά, οι «11» της Ασπίδας του Αχιλλέα, ποιοι είναι οι big 14 του Δένδια και ο Red Πάνος πάει με τον Σαμαρά
Το Morgan Stanley party των 4 τραπεζιτών, η συμμαχία Βαρδινογιάννη-Λάτση-Ταμβακάκη και ο Κλαούζεβιτς, η Σμπώκου, η Δρέττα και οι ψίθυροι, τι θα γίνει αύριο στο ΚΥΣΕΑ, η νέα τάπα στον Ανδρουλάκη και τα ονόματα – έκπληξη του Σαμαρά
H ανάρπαστη Aktor, οι υπέροχες «3» και οι τράπεζες, η έκπληξη από το fund Millennium, η βράβευση Μεγάλου, οι σκοτεινοί ελιγμοί του Χριστόφορου Παυλίδη, το χτύπημα στον «πειρατή» Προκοπίου, ο σωτήρας της Pharmathen και τα χρυσά deals Μαρτίνου και Παληού
Ξεκινάει η ΑΜΚ της Aktor, τι συμβαίνει με την Metlen, τα περίεργα της Cener, οι νέες business Παπαναγιώτου – Μπάκου, η βράβευση του Sir Stelios, ο χρόνος των εκλογών και ο ανασχηματισμός και τι έκαναν στην Κύθνο οι Young Patrons