array(0) {
}
        
    
Menu
0.02%
Τζίρος: 153.44 εκατ.

Quest: EBITDA 100 εκατομμυρίων και επέκταση στις λευκές συσκευές το πλάνο Φέσσα

            
The Wiseman
the wise man

Τέσσερις οι ενδιαφερόμενοι για την SIXT. Που θα κριθεί το παιχνίδι  

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ • 13.03.2018
Τι πραγματικά συμβαίνει με την IBG. Ποιοι ενδιαφέρονται-Όλο το παρασκήνιο 
ΕΠΟΜΕΝΟ • 15.03.2018
Ποιος χρηματιστής έκανε αγωγή σε τραπεζίτη και γιατί

Τι πραγματικά συμβαίνει με την Sixt:  Επειδή γράφονται πολλά για την υπόθεση πώληση της Lion Rental του ομίλου Βασίλη Θεοχαράκη, που λειτουργεί στον τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτων με το εμπορικό σήμα της γερμανικής Sixt, ο ταπεινός σχολιογράφος θα σας μεταφέρει τι πραγματικά συμβαίνει. Αρχικά είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον οκτώ όμιλοι και ζητήθηκαν προσφορές από τους τέσσερις εξ’ αυτών.  Οι Γερμανοί της μητρικής εταιρείας έχουν θέσει συγκεκριμένους και αυστηρούς όρους.

Την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να έχουν πρόσβαση οι τέσσερις που έχουν περάσει στον τελικό σε επιλεγμένα στοιχεία του εικονικού data room (VDR).

Τον τελικό λόγο θα τον έχουν οι Γερμανοί, όπως στην περίπτωση της Avis Hellas το παιχνίδι κρίθηκε στη στάση της μητρικής αμερικανικής Avis.

Στέλεχος γερμανικού ομίλου που γνωρίζει τι συμβαίνει έλεγε χθες πως πιθανώς θα χρειαστεί και ο Μάιος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Πουλάει διαφημίσεις κι έχει θέση εκπροσώπου κρατικής εταιρείας; 

Ποιος κρατικός οργανισμός έχει στο γραφείο τύπου δημοσιογράφο που παράλληλα εκμεταλλεύεται ιστοσελίδα και αντλεί έσοδα από διαφημίσεις από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ίδιο κλάδο με τον κρατικό οργανισμό. Ο οργανισμός αυτός είναι στην επικαιρότητα για την ανικανότητα που τον διατρέχει να εφαρμόσει μια μεγάλη μεταρρύθμιση. Ο ίδιος οργανισμός είναι στο υπεραταμείο και έρχονται εξελίξεις.

Ζεστή η Blue house για τη Στοά Αρσακείου

Επειδή η στήλη είχε αποκαλύψει το σχέδιο της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας (Αρσάκειο) που είναι ιδιοκτήτρια της Στοάς του Βιβλίου και της Στοάς Αρσακείου – Ορφέως για ενιαία παραχώρησή τους ώστε να δημιουργηθεί ένα εμπορικό κέντρο, επανερχόμαστε. Οι πληροφοριοδότες μας επισημαίνουν πως η επενδυτική εταιρεία Bluehouse Capital που είναι ιδιοκτήτης και του εμπορικού κέντρου McArthurGlen στα Σπάτα, έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για την πολυετή μίσθωση του ακινήτου.

Η Bluehouse, που διοικείται από σοβαρά ελληνικά στελέχη της αγοράς real estate, έχει επανακάμψει στη χώρα μας έπειτα από χρόνια. Προσπαθεί να αναστήσει το εμπορικό κέντρο Pantheon Plaza της Λάρισας, αλλά καλοβλέπει και την υπόθεση με τη Στοά του Βιβλίου / Στοά Αρσακείου.

Πιθανώς επειδή λείπει από το ιστορικό κέντρο ένα outlet σαν αυτά που έχουν στο μυαλό τους οι διαχειριστές της Bluehouse. Ενδιαφέρον για την ιστορική στοά έδειξε και η Grivalia, αλλά και η Varde Partners που ελέγχει την Trastor και είναι συνέταιρος της Lamda Development στα εμπορικά κέντρα (Lamda Malls).

Όλα θα κριθούν στις 18 Απριλίου οπότε κατατίθενται οι δεσμευτικές προσφορές σε μια διαδικασία που επιβλέπει η NAI Hellas.

Επιμένει ελληνικά ο (Λεονίντ) Λεμπέντεφ!

Έπρεπε να υποψιαστούμε πως ο Ρώσος μεγιστάνας Λεονίντ Λεμπέντεφ δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα όταν εντοπίστηκε σε γνωστό μπαρ της Θεσσαλονίκης με γνωστό πολιτικό παράγοντα που ασχολείται με τις επενδύσεις.

Ο Λεμπέντεφ, που είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα ως διεκδικητής της ΔΕΠΑ στον πρώτο διαγωνισμό που ακυρώθηκε, πιέζει τώρα τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για τον αγωγό Ελλάδας – Σκοπίων.

Μέσω της εταιρείας Windows International ο Λ. Λεμπέντεφ έχει καταθέσει αίτηση για άδεια κατασκευής αγωγού Ελλάδας – Σκοπίων και προ ημερών έστειλε επιστολή στη ΡΑΕ για αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Θεωρεί πως έχει παρέλθει ένας χρόνος χωρίς να έγκριθεί το επενδυτικό σχέδιο ενώ διαθέτει μνημόνιο με την κυβέρνηση των Σκοπίων. Μια μικρή λεπτομέρεια: Αντίστοιχο σχέδιο προωθεί και ο ΔΕΣΦΑ ο οποίος πωλείται χωρίς να γνωρίζουν οι υποψήφιοι αγοραστές αν θα κατασκευάσει ή όχι τον αγωγό με τα Σκόπια. Μπλέξιμο.

the wise man
the wise man
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πότε θα γίνουν εκλογές και ποιος θα ηγηθεί της ΝΔ, οι ανόητοι των μετοχών, η δύναμη της AKTOR και του Εξάρχου, η αξιοπιστία της ΑΕΜ, ο Λύκος και ο Πινόκιο, η ανασφαλής της Novo Nordisk και ο γύπας φαρμακοβιομήχανος
Γιατί ειναι happy στο ΜΜ με τον Πανάρα, oι άγριοι τραπεζίτες, η Metlen στον FTSE100, τι συμβαίνει στον ΑΔΜΗΕ, στον ΟΠΑΠ τα Λαχεία, η κίνηση Βαφειά, το ράλι της AKTΟR και τα 600 εκατ. του Πατέρα
Γιατί πούλησαν χθες οι Ελληνάρες, τα μυστήρια της ΓΕΚ, οι εκπλήξεις της ΑΚΤΩΡ, το γαλλικό μοντέλο ΚΜ και Πιέρ για τις οικογένειες, το παρασκήνιο της μονομαχίας Ιβάν – Τέλη, τι συμβαίνει με Μυλωνάκη, η γιαγιά με τα 900.000 ευρώ, κάτι ετοιμάζει ο Θανάσης Μαρτίνος
Τα hot stories των τραπεζών και της Intralot, τα 100 ραντεβού του Ψάλτη, τα ωραία της Αλουμύλ, τα γκάλοπ και ο ανασχηματισμός, ο Πιερ και οι τραπεζίτες και ποιος σεΐχης είναι στο Πόρτο Χέλι με 2 θηριώδη yachts (vid)
Η Unicredit και το 100% της Alpha, τι συμβαίνει με Ιατρικό, Lamda, AEM, Intralot, τι σκέφτονται Σπύρος, Μαργαρίτα και Μαριάννα Λ. , ποιο σπίτι αγόρασε ο Αλαφούζος, η μεταρρύθμιση Παπασταύρου και το πάρτι του Χρυσικού
Οι ψύχραιμες μετοχές, οι illuminati του Ιατρικού, ποιοι δεν θέλουν την Δρέττα, το big deal Αθανασίου – Πινιατάρο, η κίνηση του Μυλωνά, τι συμβαίνει με Νικόλαο και Χρυσή και ποιος Βαρδινογιάννης παντρεύεται
Η τρίτη θητεία Στουρνάρα, ο Ούγγρος και το κερδοσκοπικό παιχνίδι με την Αlpha, ο Παπαβασιλείου στην Ευρώπη, η μυστική δωρεά της Αγγελικής Φράγκου και η παραλία της ντροπής στην Πάτμο
H hot ερώτηση της ΔΕΘ, οι ψίθυροι για Intralot, το χέρι του Θεού στα ΕΛΠΕ, τι συμβαίνει στην LAMDA, oι συστάσεις Στουρνάρα, το νέο στοίχημα Στάσση, η Ferrari, η ΝΔ και τα γκάλοπ, και το check του Άραβα στην ηθοποιό με το μεταξένιο ντεκολτέ
Το ράλι 🚀 σε Alpha και Metlen και η επιβεβαίωση του wiseman, το big deal που έρχεται, τα σπίτια και το νησί του μικροεκδότη με το 🔫 Tommy gun, η εισήγηση Πιέρ για τον ΦΠΑ στα νεόδμητα, ο άγνωστος broker Μαργαρίτης και τα σενάρια για πρόωρες εκλογές
Τι συμβαίνει με την Alpha Bank, οι εκπλήξεις 🧿 σε Ευρώπη, Intralot και Metlen, το short συμβόλαιο του εκδότη 🤑 και η CrediaBank, η πρόταση του Πιέρ, ένα σοβαρό επεισόδιο με Κικίλια, το κόλπο του Πλεύρη και ένα hot υπουργικό quiz από την Πάρο