ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Σε συνεργασία με τον επαγγελματικό κόσμο, πιστεύω ότι το 2025 θα είναι μια θετική χρονιά για την ελληνική κοινωνία και τους επαγγελματίες» ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, στην κοπή βασιλόπιτας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
Ο υπουργός ευχαρίστησε το Οικονομικό Επιμελητήριο για την πρόσκληση στην εκδήλωση, κάνοντας λόγο για «θετικά μηνύματα» για τον επαγγελματικό κόσμο, σημειώνοντας πως «ανακοινώθηκε η απόφαση του υπουργικού συμβουλίου να προχωρήσει το υπουργείο Ανάπτυξης στην υλοποίηση νέων αναπτυξιακών καθεστώτων, τα οποία έχουν στο επίκεντρο τους τη Βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα τις παραμεθόριες περιοχές, τις περιοχές που έχουν χαμηλότερο εισόδημα περιφερειακό και προϊόν περιφερειακό από τον μέσο όρο της Ελλάδας».
«Ο στόχος μας είναι σημαντικές, μεγάλες επενδύσεις, να κρατήσουν τα αγόρια και τα κορίτσια της Ελλάδας στον τόπο που γεννιούνται και διαμένουν, που θα ενισχύσουν τις παραμεθόριες περιοχές της Μακεδονίας μας και της Θράκης», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους. Συμπλήρωσε δε, πως «ταυτόχρονα είμαστε δίπλα στον επαγγελματικό κόσμο. Από 1η Ιανουαρίου έχει μπει τέλος στο περίφημο τέλος επιτηδεύματος. Το 2019 αυτό το ποσό ήταν 500 εκατ. ευρώ που γλίτωσαν οι επιχειρηματίες. Τέλος λοιπόν σε αυτή την υποχρέωση».
Επιπλέον, έκανε λόγο για στενή συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο, προσθέτοντας πως «θα ήθελα σήμερα να αναδείξω την κοινή ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχουμε, που λειτουργεί με την ευθύνη και με τη συνεργασία του Οικονομικού Επιμελητηρίου, προκειμένου όλοι οι επαγγελματίες να έχουν άμεση πρόσβαση, πλήρη εικόνα, διαφανή εικόνα, στο σύνολο των χρηματοδοτικών εργαλείων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν, από κάθε πρόγραμμα το οποίο διεξάγεται αυτή την περίοδο στο πλαίσιο της οικονομικής λειτουργίας και ανάπτυξης της χώρας».
Διαβάστε επίσης:
Δένδιας στο Fox News: Στην Τουρκία υπάρχουν δυνάμεις που αναπολούν την οθωμανική εποχή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΒ Βασιλόπουλος: Εξαγόρασε τα σούπερ μάρκετ «Αγορά Ναταλί» στη Θεσσαλονίκη
- Στο Αεροδικείο σήμερα ο σμήναρχος για την υπόθεση κατασκοπείας υπέρ της Κίνας – Στο μικροσκόπιο συνεργοί και διαρροές απόρρητων στοιχείων
- Νέα υπόθεση φοροδιαφυγής στη Θεσσαλονίκη με αναισθησιολόγο – Αποδείξεις με μεγάλες διαφορές έως 900%
- Νέος βομβαρδισμός των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου με ναρκωτικά – Δύο νεκροί, ένας επιζών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.