ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το… ΑΙ βάζει τέλος στα κυκλώματα με τα εικονικά τιμολόγια – Πώς έπεσε στα δίχτυα της ΑΑΔΕ η άστεγη με… βίλα 280τ.μ. και πισίνα στα βόρεια προάστια
Σε μία από τις σημαντικότερες επιτυχίες στην προσπάθεια καταπολέμησης του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων προχώρησαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, κατάσχοντας λαθραίο καπνό για ναργιλέ.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο στο Τελωνείο Κήπων, σε φορτηγό προερχόμενο από την Τουρκία, οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι είχε σπάσει η σφραγίδα του οχήματος.
Μετά από ενδελεχή έλεγχο, βρέθηκαν σε χαρτοκιβώτια 963 συσκευασίες μείγματος αρωματικού καπνού για ναργιλέ, συνολικού βάρους 963 kg,
ο οποίος δεν αναγραφόταν στα παραστατικά.
Τόσο ο καπνός, όσο και το φορτηγό κατασχέθηκαν, ενώ ο οδηγός συνελήφθη για παράβαση των διατάξεων περί λαθρεμπορίας και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης
Πιερρακάκης: Έλαβε στη Βουλή τη στήριξη των συναδέλφων του για το Eurogroup
ΑΑΔΕ: Νέο ληξιπρόθεσμο ύψους 829 εκατ. ευρώ – Κατασχέσεις σε 1,63 εκατ. οφειλέτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευάγγελος Τουρνάς: Οι καιρικές συνθήκες την Τετάρτη θα μοιάζουν με εκείνες κατά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι
- Καναδάς: Κάρνεϊ και Τραμπ εντείνουν τις εμπορικές συνομιλίες – «Όλες οι επιλογές στο τραπέζι» για τους δασμούς 50%
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα απαντήσουν αν οι Χούθι απειλήσουν τη ναυσιπλοΐα στην Ερυθρά Θάλασσα
- Bitcoin: Άλμα προς τα 67.000 δολάρια με «καύσιμο» το Clarity Act – Ράλι 12,6% για την Coinbase
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.