• Οικονομία

    Στην Αθήνα την Πέμπτη ο Μοσκοβισί, συνάντηση με Τσίπρα

    • NewsRoom
    Πιερ Μοσκοβισί

    Πιερ Μοσκοβισί


    Στην Αθήνα θα βρίσκεται την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου ο Ευρωπαίος επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, αρμόδιος για τις Οικονομικές και Δημοσιονομικές Υποθέσεις, τη Φορολογία και τα Τελωνεία.

    Στις 9:30 θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και μετά θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

    Ο κ. Μοσκοβισί θα απευθυνθεί επίσης στην ειδική διαρκή επιτροπή των Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, στη διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και στη διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.

    Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψη του Ευρωπαίου επίτροπου στην Αθήνα για το 2019. Τον Ιανουάριο, ο Πιερ Μοσκοβισί συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, αλλά και με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, με το οποίο είχε διευρυμένη σύσκεψη ενόψει της επόμενης μεταμνημονιακής αξιολόγησης.

    Μάλιστα, σε δηλώσεις του μετά από τη συνάντηση του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο κ. Μοσκοβισί εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «το μήνυμα που κομίζω είναι ότι η Ελλάδα τώρα επιστρέφει στην κανονικότητα, φυσικά στο πλαίσιο της Ευρωζώνης»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μυρίζει εκλογές: Φουντώνουν τα σενάρια για κάλπες πριν από το καλοκαίρι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι υποψήφιοι του Ποταμιού στις ευρωεκλογές



    ΣΧΟΛΙΑ