
Κατερίνα Παπανάτσιου, υφυπουργός Οικονομικών
Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Email App
Εκτύπωση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η περίεργη επίθεση σε δυο υπουργούς, τι λένε στο ΜΜ για τον Σταϊκούρα, πού είναι η δίκαιη τιμή της IDEAL και τα καλέσματα των πρεσβειών για lobbying στα offshore

Μόλις 3 στις 10 μικρομεσαίες επιχειρήσεις παίρνουν δάνεια από το Ταμείο Ανάκαμψης – Ποια είναι τα τρια «αγκάθια»

Τράπεζες: Καθίζηση στις χορηγήσεις δανείων – Αύξηση καταθέσεων
Την παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως το τέλος Σεπτεμβρίου, την απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ για τις κατοικίες που βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές και την παράταση για έξι μήνες της καταβολής δόσεων που αφορούν ληξιπρόθεσμα δάνεια αναμένεται να ανακοινώσει, εντός της ημέρας, η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε η υφυπουργός Οικονομικών, Αικατερίνη Παπανάτσιου.
Συγκεκριμένες πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία θα δοθούν στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
Σύμφωνα με την κ. Παπανάτσιου, η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί αναλόγως των εξελίξεων ως προς τη διάρκεια και τη λήξη των προαναφερθεισών παρατάσεων.
ΣΧΟΛΙΑ