• Οικονομία

    Προσυμπληρώθηκαν οι κρατικές αποζημιώσεις στις φορολογικές δηλώσεις

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    • Βασίλης Τσεκούρας
    myData: Τέλος από σήμερα στα χάρτινα τιμολόγια

    myData: Τέλος από σήμερα στα χάρτινα τιμολόγια


    Τα ποσά που κατέβαλε η ΑΑΔΕ για την Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού που δόθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών και η καταβολή τους διεκπεραιώθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή, εμφανίζονται πλέον στην επιλογή «Ενημέρωση Βεβ. Αποδοχών» από την εφαρμογή υποβολής δηλώσεων φυσικών προσώπων 2021.

    Για όσους έχουν λάβει το σχετικό ποσό, θα φαίνεται με το είδος αποδοχών από επιχειρηματική Αμοιβή, 18, όπως αυτό ορίζεται στην Α.1035, το συνολικό ποσό που έχουν λάβει από το φορέα με ΑΦΜ 090165560 (Υπ. Οικ.)

    «Αμοιβές και οικονομικές ενισχύσεις που χορηγήθηκαν σε επιτηδευματίες στα πλαίσια αντιμετώπισης των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του COVID και η αποζημίωση που καταβάλλεται σε ασκούντες επιχειρηματική δραστηριότητα εξαιτίας της μίσθωσης τουριστικών καταλυμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την προσωρινή διαμονή φυσικών προσώπων στο πλαίσιο αντιμετώπισης του κινδύνου μετάδοσης του COVID-19».

    Συνεπώς, ήδη τα σχετικά ποσά είναι διαθέσιμα στο myTAXISnet.

    Για την περαιτέρω διευκόλυνση των φορολογουμένων που τυχόν φορολογούνται με τεκμήρια, μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ολοκληρωθεί και η προσυμπλήρωση στους σχετικούς κωδικούς της δήλωσης.

    Διαβάστε ακόμη:

    Δεύτερη ευκαιρία σε όσους έχασαν τη ρύθμιση των 24 δόσεων στην εφορία

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ