• Οικονομία

    Πότε καταβάλλονται κύριες και επικουρικές συντάξεις Ιανουαρίου 2022

    • NewsRoom
    Αντιμέτωποι με αυτόφωρο οι εργοδότες που δεν καταβάλουν έως  σήμερα το δώρο Χριστουγέννων

    Κωστής Χατζηδάκης, υπουργός Εργασίας


    Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 2ας Δεκεμβρίου 2021 το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων:

    ΚΥΡΙΕΣ & ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

    Στις 20 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).Στις 21 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

    Στις 22 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

    Στις 23 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

    Διαβάστε επίσης:

    Διορία 180 ημερών για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία – Ποιες μεταρρυθμίσεις πρέπει να κλείσουν τις επόμενες 26 μέρες

    Πότε καταβάλλονται επιδόματα, συντάξεις και οικονομικές ενισχύσεις-Όλες οι πληρωμές Δεκεμβρίου

    Ποιοι συνταξιούχοι θα λάβουν το έκτακτο βοήθημα των €250 – Όλες οι προϋποθέσεις



    ΣΧΟΛΙΑ