Ο Πέτρος Δούκας εξελέγη πρόεδρος της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου / ICC Ελλάς, για την τριετία 2025-2028.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση, μετά την εκλογική γενική συνέλευση συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του ICC Ελλάς και συγκροτήθηκε σε σώμα η Διοικητική Επιτροπή.
Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Πέτρος Δούκας, αντιπρόεδροι εξελέγησαν οι Νικόλαος Αγγελίδης, Γεώργιος Ανδρέου και Κυριάκος Μερελής, ταμίας ο Στράτος Σαράντου και αναπληρωτής ταμίας ο Βασίλης Βασιλείου και γενικός γραμματέας ανέλαβε ο Χαρίλαος Λαμπρόπουλος.
Μέλη του Δ.Σ. κατ’ αλφαβητικά σειρά είναι: Βασίλειος Βασιλείου, Σωτήρης Βλάχος, Ελένη Γιαννοπούλου, Φώτιος Κόττης, Κωνσταντίνος Μωραϊτίδης, Μαριάνθη Ρέβη και Κατερίνα Τσούρτσουλα.
Διαβάστε επίσης
Θρήνος στο Λουξεμβούργο: Πέθανε στα 22 του χρόνια ο Πρίγκιπας Φρειδερίκος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Φρένο» από την Κομισιόν στο ETS: Παρατείνονται οι εκπομπές άνθρακα έως τη δεκαετία του 2040 – «Ανάσα» στη βιομηχανία
- Πύργος: 65χρονος πέθανε αφότου νεαρός τον κλώτσησε στο κεφάλι μετά από λογομαχία
- Παύλος Ξηραδάκης: Προβληματίζει η θέση του υπουργείου Ναυτιλίας για το θέμα των ρυμουλκήσεων
- Κομισιόν: Πρόοδος της Ελλάδας σε όλες τις συστάσεις για το κράτος δικαίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.