ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόστιμα συνολικού ύψους 31.700 ευρώ επιβλήθηκαν στην αγορά, για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου, κατά τη διάρκεια των ελέγχων της περασμένης εβδομάδας.
H γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοίνωσε την εβδομαδιαία επιχειρησιακή δραστηριότητα της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου στο σύνολο της επικράτειας.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής:
«Κατά το χρονικό διάστημα από 22 Φεβρουαρίου 2021 έως και 28 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν συνολικά 339 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 34 παραβάσεις που αφορούσαν το παράνομο εμπόριο.
Σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, τη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης και την συνδρομή των τοπικών δημοτικών και περιφερειακών αρχών, οι επιχειρήσεις της ΔΙ.Μ.Ε.Α. για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου έλαβαν χώρα σε Αττική, Κεντρική Μακεδονία και Ήπειρο.
Επεβλήθησαν πρόστιμα συνολικού ύψους 31.700 ευρώ, για παραβάσεις των Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ) και του υπαίθριου εμπορίου (ν.4497/2017)».
Διαβάστε ακόμη:
Αδ. Γεωργιάδης για το άνοιγμα της αγοράς: Από τα μέσα Απριλίου και μετά θα είμαστε πολύ καλύτερα
Τα 15 μέτρα της πανδημίας ύψους 27 δισ.
Σήμερα οι ορθές επαναλήψεις για τις αναστολές συμβάσεων του Ιανουαρίου
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόλεμος στο Ιράν: Ομοβροντία βομβαρδισμών του Ισραήλ στην πρωτεύουσα του Ιράν – Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ- Ο Νετανιάχου προειδοποιεί ότι χρειάζεται χερσαία εμπλοκή
- Πετρέλαιο: Οι δηλώσεις Νετανιάχου «φρέναραν» το ράλι – Πρόβλεψη σοκ για 180 δολάρια το βαρέλι εάν η κρίση συνεχιστεί μετά τον Απρίλιο
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση είναι έτοιμη στα πλαίσια των δημοσιονομικών της δυνατοτήτων να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις από τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων
- Σύνοδος Κορυφής: Προσωρινά και στοχευμένα μέτρα για την ενέργεια ζητούν από τη Κομισιόν οι ηγέτες της ΕΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.