ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ Τζερόμ Πάουελ δήλωσε σήμερα ότι η αμερικανική οικονομία ενδεχομένως να εισέρχεται σε μια «νέα κανονικότητα» μετά τις διαταραχές που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού.
«Συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε ένα εξαιρετικά ασυνήθιστο σύνολο διαταραχών», δήλωσε ο Πάουελ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Fed στην Ουάσινγκτον.
Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Πάουελ δεν συζήτησε τις προοπτικές των επιτοκίων ούτε προσέφερε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις οικονομικές προοπτικές.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O «γκουρού» Γκρίνμπεργκ στην Αθήνα, πότε θα γίνει ανασχηματισμός, τι θα κάνει ο Γεραπετρίτης στη Λιβύη και τι έρχεται για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πώς αμείβονται υπερωρίες και υπερεργασία: Ο εργατολόγος Γιάννης Καρούζος εξηγεί
- Βίλα Κουτσολιούτσων στις Σπέτσες: Αντιμέτωποι με πιθανό πλειστηριασμό μετά τη δικαστική ήττα για δάνειο άνω των 35 εκατ.
- Ποιες ελληνικές εταιρείες θα κάνουν business με το νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα 25 δις
