ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την εξαίρεση από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς των σπιτιών για τα οποία οι οφειλές των ιδιοκτητών προς τις τράπεζες είναι έως 300.000 ευρώ φαίνεται πως εξετάζει η Κυβέρνηση.
Πριν από λίγες ημέρες οι τραπεζίτες συναντήθηκαν με τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Σταύρο Κοντονη. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε συμφωνία των δύο πλευρών να μην ενταχθούν στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς σπίτια για οφειλές έως 300.000 ευρώ, ανεξάρτητα από το αν έχουν εισαχθεί ή όχι στον Νόμο Κατσέλη.
Πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης επαναλαμβάνουν ότι η κυβέρνηση εξετάζει την παράταση της ισχύος του νόμου Κατσέλη για την προστασία της πρώτης κατοικίας.
Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αναμένεται να ξεκινήσουν στις 29 Νοεμβρίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τανισκίδης – Κυπαρίσσης: Το δίδυμο που απογείωσε την Optima
- Μάξιμος Χαρακόπουλος: Η κυβέρνηση ανεβάζει ρυθμούς προχωρώντας τις μεταρρυθμίσεις
- Τάκης Θεοδωρικάκος: Νέο αναπτυξιακό καθεστώς με 150 εκατ. ευρώ για Τεχνητή Νοημοσύνη και μικρομεσαίες επιχειρήσεις
- Υποδομές και ακίνητα: Πώς διαμορφώνονται οι πόλεις του αύριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.