ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πέμπτη ή Παρασκευή εκτός απροόπτου θα ανοίξει η πλατφόρμα για την επιδότηση ενοικίου σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΗΔΙΚΑ, Τάσος Τάγαρης, καθώς ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες.
Για πρώτη φορά θα μπορούν σε περίπτωση που κάποιοι δικαιούχοι δεν έχουν επικαιροποιήσει τα στοιχεία του και δεν έχουν περάσει στο σύστημα θα μπορεί να πάει στα Κέντρα Κοινότητας των Δήμων με το επικαιροποιημένο χαρτί και να προχωρήσει η αίτηση από τα Κέντρα. Στα δικαιολογητικά παίζουν ρόλο η 5ετης διαμονή, οι άδειες παραμονής, λογαριασμός ΔΕΗ και σύμφωνα συμβίωσης κ.λ.π.
Οι αιτήσεις τώρα θα γίνουν με εισοδήματα του 2018 και στην συνέχεια θα γίνει συμψηφισμός με νέες δηλώσεις που θα υποβληθούν.
Την ίδια κλιµάκωση ακολουθούν και τα όρια καταθέσεων, µετοχών κλπ. µε έµφαση στο παιδί και ρήτρες προστασίας για τις µονογονεϊκές οικογένειες και τα νοικοκυριά µε απροστάτευτα τέκνα. Τα όρια για την αξία της ακίνητης περιουσίας µπαίνουν στην περιοχή των 120.000 – 180.000 ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αχτσιόγλου: Τριετίες, μισθός κοινωφελούς εργασίας και επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών οι επόμενες νομοθετικές ρυθμίσεις
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΑΕΔ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για επιδότηση θέσεων σε ξενοδοχεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- City Football Group: Συνολικές ζημιές άνω των 300 εκατ. ευρώ
- Meta: Μετακυλίει στους διαφημιζόμενους το κόστος των φόρων ψηφιακών υπηρεσιών – Ποιες χώρες επηρεάζονται
- Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η εξεταστική ανέδειξε διαχρονικές παθογένειες – Με μεταρρυθμίσεις αντιμετωπίζονται οι δυσλειτουργίες»
- Nvidia: Νέα επένδυση στην startup ΑΙ που ιδρύθηκε από την πρώην CEO της OpenAI
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.