ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΑΑΔΕ: Έκλεισε η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων – Πάνω από 6,7 εκατ. εμπρόθεσμες υποβολές
Νέα λοταρία αποδείξεων με 1.000 τυχερούς φορολογούμενους που θα κερδίσουν 1.000 ευρώ ο καθένας, ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών μαζί με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
Η νέα λοταρία αποδείξεων για τις συναλλαγές του Μαρτίου 2018 που έγιναν από τους φορολογούμενους μέσω της χρήσης πιστωτικών καρτών, αναμένεται να γίνει μέχρι την Παρασκευή, με πιθανότερη μέρα την Πέμπτη. Στις κληρώσεις συμμετέχουν ενήλικοι άνω των 18 ετών, που έχουν ΑΦΜ και υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης.
Χρησιμοποιώντας κάποιος τους κωδικούς του Taxisnet, μπορεί να μπει στην εφαρμογή και να δει με πόσους λαχνούς θα μπει κλήρωση, εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του. Όσοι κληρωθούν, θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό.
Αν οι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, θα έχουν ένα περιθώριο 3 μηνών μετά την αποστολή του σχετικού μηνύματος. Αν δεν δηλωθεί λογαριασμός μέσα σε αυτήν την προθεσμία, τότε σειρά παίρνουν οι αναπληρωματικοί δικαιούχοι. Ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.
Συγκεκριμένα:
Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.
Από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
Από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
Από 1.001 ευρώ και πάνω, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.
Να σημειωθεί ότι τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι συνήθειες των Gen Ζ και A: Πώς ζουν, πώς σκέφτονται – Από το TikTok στο AI
- Νότης Μηταράκης στο mononews: Δεν έχω τέτοια ψευδαίσθηση ή προσδοκία να μου ζητήσει συγγνώμη το ΠΑΣΟΚ
- Γιώργος Προκοπίου: Ο κορυφαίος εφοπλιστής λειτουργεί ως «παγοθραυστικό» και ανοίγει νέους θαλάσσιους διαδρόμους για την παγκόσμια ναυτιλία
- Τα ελληνικά γενέθλια της Ευγενίας Νιάρχου στην Τήνο, το νέο πλοίο της ΤΕΝ, η Citronne Gallery στον Πόρο, η δωρεά για την Lifeline Hellas, η KAYMAN στην Ελλάδα και το Byzantino Grande Brasserie
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.