ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από τη Δευτέρα, οπότε και ανοίγει το λιανεμπόριο, θα βγουν οι απαγορευτικές κορδέλες και από τα ράφια των σουπερμάρκετ και θα μπορούν να πωλούν όλα τα προϊόντα τους, ανέφερε μιλώντας στον ρ/σ ΣΚΑΪ 100,3 ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης.
Εξήγησε ότι δεν είναι υποχρεωτική η διενέργεια rapid ή self test για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, ενώ σχετικά με την απόφαση να μην επανεκκινήσει το λιανεμπόριο σε όλες τις περιοχές, δήλωσε: «Προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να επανεκκινήσουμε κλάδους που έχουν δείξει ότι δεν επιβαρύνουν, χωρίς να στέλνουμε όμως το μήνυμα ότι έχουν ανοίξει τα πάντα και μπορούμε να είμαστε όλοι έξω».
Ο κ. Σταμπουλίδης διευκρίνισε, επίσης, ότι σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, όπου το λιανεμπόριο δεν θα ανοίξει, θα επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παύλος Μαρινάκης: Στην επίσημη έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου η Ελλάδα είναι πάνω από τις μισές χώρες της ΕΕ
- Πιερρακάκης: Θεσμικός καταλύτης για την μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα η ΕΑΤ
- Γεραπετρίτης: Στη Βόρεια Ελλάδα ο FSRU στην Αλεξανδρούπολη είναι κομβικός
- Κυρανάκης από 89η ΔΕΘ: Τέλος τα «μπαλώματα» στον ΟΣΕ – Από το 2026 μακροχρόνιες συμβάσεις συντήρησης
