Ολοένα και περισσότερο ενισχύεται η κινεζική οικονομία -η δεύτερη μεγαλύτερη παγκοσμίως, καθώς συνεχώς ξένες εταιρίες, με πρώτες τις αυτοκινητοβιομηχανίες, αυξάνουν τις επενδύσεις τους στην κινεζική αγορά.
Τον Ιανουάριο, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία παραγωγής πολυτελών οχημάτων Audi AG, ενεργοποίησε καθεστώς προ-μαζικής παραγωγής στην πρώτη βιομηχανική βάση παραγωγής της για ηλεκτρικά οχήματα στην Κίνα.
Τον Μάρτιο, η Mercedes-Benz και η BMW προχώρησαν στη συγκρότηση εταιρικής κοινοπραξίας στο Πεκίνο, με στόχο την παραγωγή τουλάχιστον 1.000 σταθμών ταχείας φόρτισης, αλλά και περίπου 7.000 πυλώνων φόρτισης υψηλής τάσης μέχρι το 2026.
Διαβάστε επίσης:
Μπαράζ ενημερώσεων από την ΑΑΔΕ για τις φορολογικές δηλώσεις
DP World: Επέκταση σε λιμάνι του Περού με 400 εκατ. δολάρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στη Ντόχα υπό τη σκιά απειλών για νέες αμερικανικές επιθέσεις
- Τραμπ: «Μπορεί να γίνω ο κύριος Βέτο» εάν οι Δημοκρατικοί κερδίσουν την πλειοψηφία στο Κογκρέσο
- Δ. Μαρκόπουλος: «Για πρώτη φορά βάζουμε αυστηρούς κανόνες στη λειτουργία των funds και των servicers, με πρόστιμο που φτάνουν έως και τις 500.000 ευρώ
- Κωνσταντίνος Φιρινίδης: Ποιος είναι ο επικεφαλής της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» – Τα εκατομμύρια των δωρεών, η πολυτελής ζωή και τα στοιχήματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.