ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι λιανικές πωλήσεις σημείωσαν αύξηση τον Αύγουστο στις ΗΠΑ, μετά την υποχώρηση του προηγούμενου μήνα, διαψεύδοντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών που περίμεναν να συνεχίσουν να υποχωρούν λόγω των πληθωριστικών πιέσεων.
Η αξία των λιανικών πωλήσεων αυξήθηκε κατά 0,3% τον Αύγουστο μετά την πτώση του Ιουλίου με βάση την αναθεωρημένη μέτρηση του αμερικανικού υπουργείου Εμπορίου.
Οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών σε δημοσκόπηση του Bloomberg ήταν για μικρή πτώση 0,1% στις λιανικές πωλήσεις τον Αύγουστο.
Χωρίς την βενζίνη, οι λιανικές πωλήσεις σημείωσαν άνοδο 0,8%.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Στο -9,9 ο μεταποιητικός δείκτης της Philadelphia Fed τον Σεπτέμβριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ για απονομή του Νόμπελ Ειρήνης στην Νάβι Πιλάι: Ο Γιόζεφ Γκέμπελς χειροκροτεί από την κόλαση
- Υπουργείο Εξωτερικών: Η Ελλάδα στηρίζει το αίτημα της Ουκρανίας για σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ
- Λ. Παπαγαρυφάλλου (Alpha Bank): Κλίμακα, νέες δυνατότητες και στρατηγικές συνεργασίες κρίνουν την επιτυχία στην τραπεζική της επόμενης δεκαετίας
- Allwyn: Σήμα στήριξης από τον Komárek – Πάνω από 11 εκατ. ευρώ για αγορές μετοχών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.