ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΗ: Νέος πυλώνας ανάπτυξης τα data centers μετά το 2030 – Η Goldman Sachs ανοίγει το σενάριο ακόμη και για 2 GW
Τις προβλέψεις για την κινεζική οικονομία επικαιροποιούν ολοένα και περισσότεροι διεθνείς οργανισμοί και οικονομικοί φορείς, όπως και η Goldman Sachs, καθώς το 2025 πλησιάζει στο τέλος του.
Πιο συγκεκριμένα, αναγνωρίζοντας αστάθειες στο εξωτερικό περιβάλλον, όπως γεωπολιτικές εντάσεις και εμπορικές τριβές, οι οργανισμοί και οι φορείς αυτοί, μεταξύ των οποίων και η Goldman Sachs, θεωρούν ότι τα βασικά οικονομικά μεγέθη, τα αποτελεσματικά εργαλεία πολιτικής, αλλά και ο δομικός εκσυγχρονισμός θα διατηρήσουν τη δυναμική ανάπτυξης της κινεζικής οικονομίας.
Η διεθνής επενδυτική τράπεζα Goldman Sachs δημοσιοποίησε μία ερευνητική αναφορά στα τέλη Νοεμβρίου στην οποία, επικαιροποίησε την πρόβλεψή της για την πορεία του πραγματικού ΑΕΠ της Κίνας το 2025 από το 4,9% στο 5%, ενώ ακόμη μεγαλύτερες αυξήσεις προβλέπονται για την επόμενη διετία.
Διαβάστε επίσης
Το δολάριο υποχωρεί, καθώς ο έμπιστος του Trump πλησιάζει στην προεδρία της FED
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Πολλά τα σενάρια μετά την ιστορική νίκη του ακροδεξιού AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ – Προτείνει συνεργασία στο ηττημένο CDU
- Ζελένσκι: Φαίνεται ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί αυτόν τον χειμώνα, παρά τη διαμεσολαβητική προσπάθεια των Αμερικανών
- Ηλεία: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Σκιλλουντία (upd)
- Παπαστεργίου: Η Ελλάδα του 2030 θέλουμε να είναι ψηφιακά κυρίαρχη, καινοτόμα, να στηρίζει την έρευνα και τις επιχειρήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.