ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η τιμή του σιταριού κατέρριψε σήμερα ένα “απόλυτο ρεκόρ” στην ευρωπαϊκή αγορά, κλείνοντας στα 438,25 ευρώ ο τόνος, μετά την ανακοίνωση το Σάββατο του εμπάργκο της Ινδίας στις εξαγωγές σιτηρών της.
“Είναι ένα απόλυτο ρεκόρ σε όλες τις συνεδριάσεις του Χρηματιστηρίου Euronext. Το προηγούμενο ρεκόρ χρονολογείται στις 7 Μαρτίου 2022 με το σιτάρι να κλείνει στα 422,50 ευρώ ο τόνος”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Νταμιέν Βερσάμπρ, χρηματιστής της εταιρίας Inter-Courtage.
Διαβάστε επίσης:
Κομισιόν: Έδωσε το “ΟΚ” στο ελληνικό σχέδιο των €2 δισ. για την παροχή στήριξης των επενδύσεων
Τζεντιλόνι: Η Ελλάδα και τα κράτη-μέλη με υψηλό χρέος να είναι πολύ προσεκτικά στη μείωσή του
Κίνα: Κατέρρευσαν οι πωλήσεις λιανικής – Απογειώθηκε η ανεργία τον Απρίλιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κόντρα Κωνσταντοπούλου – Γεωργιάδη στη Βουλή: «Άθλιο υποκείμενο» – Σε 3 χρόνια την έφτυσε το 40% των βουλευτών της
- ΓΑΙΑΟΣΕ: Προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αξιοποίηση σιδηροδρομικών σταθμών Αθήνας και Πελοποννήσου
- Τι αγοράζουν οι Έλληνες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – Τα στοιχεία από το efood
- Piraeus Securities για ΕΥΔΑΠ: Σημείο καμπής από το 2026 – Τιμή στόχος €10,20
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.