Σε 33.000 ευρώ ανέρχεται το σύνολο των προστίμων που επιβλήθηκε από τους υπαλλήλους της Διυπηρεσιάκης Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) κατά τους ελέγχους που πραγματοποίησαν, σε όλη την χώρα, τον Ιούλιο.

Σύμφωνα με τις βεβαιώσεις των προστίμων που αναρτήθηκαν στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης επιβλήθηκαν πρόστιμα σε 23 επιχειρήσεις από 500 μέχρι και 3.000 ευρώ, σχετικά με την εφαρμογή των κανόνων ρύθμισης της αγοράς προϊόντων (Κανόνες Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών -ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)

1

Διαβάστε επίσης:

Στα 7,9 δις το πρωτογενές πλεόνασμα στο επτάμηνο – Η νέα υπέρβαση των φορολογικών εσόδων ανοίγει το δρόμο για διευρυμένο πακέτο της ΔΕΘ

ΗΠΑ: Δίνονται 175 εκατ. δολάρια για ναυπήγηση πλοίων σε πορθμειακές γραμμές για ενίσχυση του εμπορίου, του τουρισμού και των τοπικών κοινωνιών

Handelsblatt: Η Γερμανία μπορεί να διδαχθεί πραγματισμό από την Ελλάδα