Η Διευθύντρια Νομικών, Ρυθμιστικών Υπηρεσιών & Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Νομική Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group) Σμαράγδα Ρηγάκου, διακρίθηκε στις 20 κορυφαίες ηγέτιδες (Women Leaders) της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χρηματιστηρίων (Word Federation of Exchanges – WFE) για το 2024, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή 8/03/2024, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία Women Leaders της WFE έχει ως στόχο να αναδείξει τον ρόλο και τις ηγετικές ικανότητες γυναικών του κλάδου.
Για μία ακόμη χρονιά, η πρωτοβουλία αυτή συγκέντρωσε σημαντικές υποψηφιότητες ανώτερων και ανώτατων στελεχών του κλάδου υποδομών χρηματιστηριακών αγορών από κάθε γωνιά του κόσμου.
Ανάμεσά τους ξεχώρισε και η Ελληνίδα εκπρόσωπος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σμαράγδα Ρηγάκου, η οποία ανέλαβε καθήκοντα Νομικού Συμβούλου Διοίκησης στον Όμιλο τον Μάρτιο του 2022 και είναι Eπικεφαλής της Διεύθυνσης Νομικών, Ρυθμιστικών Υπηρεσιών & Κανονιστικής Συμμόρφωσης του Oμίλου.
Διαβάστε επίσης
CMBlu Energy: Ιδρύει θυγατρική εταιρεία για την παραγωγή οργανικών μπαταριών στην Ελλάδα
Αυγή: Νέος διευθυντής ο Σπύρος Σουρμελίδης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωπαϊκές μετοχές: Οι αισιόδοξοι «ταύροι» ανεβάζουν τον πήχη για τον Stoxx 600
- Στα ράφια από 31 Αυγούστου οι μειώσεις τιμών στα σούπερ μάρκετ: Στόχος εκπτώσεις έως 20% σε βασικά προϊόντα – Όλη η επιστολή στους φορείς
- Αποχαιρετισμός στη Μάρω Κοντού: Οι σταθμοί της ζωής της σπουδαίας ηθοποιού
- Agrino: Πάνω από 52 εκατ. ευρώ ο τζίρος το 2025 – Άλμα 31% στο EBITDA
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.