ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την καταβολή «μπόνους» στους ήρωες της πρώτης γραμμής, όπως είναι για παράδειγμα οι εργαζόμενοι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), επεξεργάζεται η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η πρόταση, η οποία αφορά πολύ συγκεκριμένες ομάδες εργαζομένων, βρίσκεται στο τραπέζι, χωρίς να είναι σαφές προς το παρόν ποιο θα είναι το ύψος της έκτακτης αυτής καταβολής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουγγαρία: Ο Όρμπαν επανεξελέγη με… 99% πρόεδρος στο κόμμα του παρά την εκλογική ήττα
- Εξάρχεια: Άνδρας νεκρός από πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου
- Η στιγμή που ο Ταϊρίκ Τζόουνς επιτίθεται με γροθιά στον Κέντρικ Ναν στα αποδυτήρια – Δείτε βίντεο
- Συνάντηση Ερντογάν – Μίτσκοσκι στην Κωνσταντινούπολη: Στο επίκεντρο η προώθηση της οικονομικής συνεργασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.