Ξεκίνησαν εκ νέου οι ρωσικές αποστολές πετρελαίου μέσω του αγωγού Druzhba προς την Ουγγαρία, δήλωσε την Τετάρτη ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Peter Szijjarto, προσθέτοντας ότι ο αγωγός εξακολουθεί να λειτουργεί με χαμηλή πίεση μετά την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του την Τρίτη, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.
Οι προμήθειες πετρελαίου σε τμήματα της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης μέσω ενός τμήματος του αγωγού Druzhba διακόπηκαν προσωρινά την Τρίτη για τεχνικούς λόγους, σύμφωνα με τους διαχειριστές των πετρελαιαγωγών στην Ουγγαρία και τη Σλοβακία. Η ουγγρική MOL ανέφερε ότι ο ουκρανός εταίρος ενημέρωσε την εταιρεία ότι ένας ρωσικός πύραυλος έπληξε έναν σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που παρείχε ηλεκτρική ενέργεια σε μια μονάδα, οδηγώντας στη διακοπή.
Διαβάστε επίσης
United Maritime(Σταμάτης Τσαντάνης): Κέρδη 1 εκατ. δολαρίων
ΤΑΙΠΕΔ: Υπογραφή συμβολαίου για την πώληση ακινήτου στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διπλωματικές πηγές: Το τουρκικό νομοσχέδιο της «Γαλάζιας Πατρίδας» δεν συμβάλλει στα ήρεμα νερά – Τι αναφέρει ο Γεραπετρίτης
- HELLENiQ ENERGY: Ισχυρή κερδοφορία στο α’ τρίμηνο 2026 -Τουλάχιστον κατά 10% βελτίωση επιδόσεων στο σύνολο του 2026
- ΔΑΑ: Στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου οι νέες μετοχές του ΔΑΑ
- Μαρκόπουλος για αποκαλύψεις mononews για ακίνητο Ανδρουλάκη: Το 2009 πετροβολούσαν τη ΝΔ, τώρα τι λέει το ΠΑΣΟΚ;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.