ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αύριο Τετάρτη η πανελλαδική απεργία στο Δημόσιο – Κανονικά θα λειτουργούν τα ΜΜΜ, ξεκαθαρίζει η ΑΔΕΔΥ
Δίχως λαϊκές αγορές θα είναι την ερχόμενη Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025 η χώρα μετά την απόφαση της Γενική Συνομοσπονδίας Παραγωγών – Επαγγελματιών Πωλητών Βιομηχανικών Ειδών Ελλάδας να προχωρήσει σε 24ωρη απεργία.
Επίσης, η Συνομοσπονδία αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
«Όπως προέκυψε χθες βράδυ από το συμβούλιο της γενικής συνομοσπονδίας, θα γίνουν δυναμικές κινητοποιήσεις ώστε να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα του κλάδου. Συγκεκριμένα η απεργία αφορά στην αντίδραση των παραγωγών και των πωλητών στην επικείμενη εφαρμογή του ηλεκτρονικού δελτίου αποστολής, στην τεκμαρτή φορολόγηση και στα συνεχή και δυσβάσταχτα φορολογικα εμπόδια».
Οι εκπρόσωποι του κλάδου εκφράζουν και τη στήριξή τους στις αγροτικές κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών.
Διαβάστε επίσης:
Στάση εργασίας σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ – Πώς θα κινηθούν οι τελευταίοι συρμοί
Rebrain Greece: Στη Νέα Υόρκη η επόμενη εκδήλωση για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων του εξωτερικού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Μπαράζ επιθέσεων της Χεμπολάχ – Λουόμενοι τρέχουν πανικόβλητοι καθώς ρουκέτες πέφτουν στη θάλασσα (βίντεο)
- Ομάν: Νέο «μπλόκο» από ΗΠΑ σε πλοίο υπό σημαία Γκάμπια που προσέγγιζε ιρανικό λιμάνι
- Επιχείρηση διάσωσης 23 μεταναστών στα ανοιχτά του ακρωτηρίου Ταίναρου
- Γερμανία: Ο Βόλφγκανγκ Κουμπίκι εξελέγη αρχηγός του FDP
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.