ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε συνέντευξή του στο κρατικό Κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων, Xinhua, ο ιδρυτής του InvestGR Forum, Ανδρέας Γιαννόπουλος, αναφέρθηκε στο ισχυρό, παρά την υγειονομική κρίση, ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών για την Ελλάδα.
«Οι επενδυτές μελετούν τις μακροπρόθεσμες προοπτικές μιας οικονομίας. Και οι μακροπρόθεσμες προοπτικές της ελληνικής οικονομίας δεν έχουν αλλάξει», δήλωσε ο ιδρυτής του InvestGR Forum, για να τονίσει ότι «Τώρα είναι η στιγμή για ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα, μια χώρα ασφαλή, με πολιτική σταθερότητα και φιλοεπενδυτικό πολιτικό περιβάλλον».
«Η ενέργεια, η υγεία, οι υποδομές και ο τουρισμός είναι οι τομείς που συγκεντρώνουν το επενδυτικό ενδιαφέρον», σημείωσε ο Ανδρέας Γιαννόπουλος, συμπληρώνοντας ότι, από τις επαφές του με ξένους επενδυτές, δεν έχει αντιληφθεί αναβολή ή ακύρωση προγραμματισμένων επενδύσεων.
Το θέμα των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα θα συζητηθεί στο «3rd InvestGR Forum 2020: Greece in the Pole Position», το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος online και σε δύο φάσεις, στις 15 – 16/07 και 8 – 9/10/2020 (www.investgr.eu).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ozempic και Mounjaro φέρνουν «χρυσές δουλειές» στους Βρετανούς τσαγκάρηδες – Εκτίναξη 680%
- Ιταλία: Στο 3,1% του ΑΕΠ το δημόσιο έλλειμμα το 2025
- Χρυσός: Yποχωρεί κάτω από τα $4.300 καθώς οι traders εστιάζουν στη Μέση Ανατολή
- Ρούμπιο: Προσκαλέσαμε τον Πούτιν στη Σύνοδο της G20 τον Δεκέμβριο – «Ελπίζουμε να αποδεχθεί την πρόσκληση»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.