ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμα μία σημαντική ποσότητα κοκαΐνης εντόπισαν οι ελεγκτές του Γ΄ Τελωνείου Πειραιά, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
Χρησιμοποιώντας το ειδικό λογισμικό ανάλυσης κινδύνου και εντοπισμού ύποπτων φορτίων, εντόπισαν κοντέινερ, που προερχόταν από το Εκουαδόρ, με δηλωμένο φορτίο «μπανάνες».
Εκεί, στα ψυκτικά μηχανήματα, το αυτοκινούμενο όχημα x-ray βρήκε ύποπτη οργανική ουσία.
Διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν:
- 40 συσκευασίες, που περιείχαν κοκαΐνη
- Συνολικού βάρους 46 κιλών.
Το εμπορευματοκιβώτιο προερχόταν από το λιμάνι του Γκουαγιακίλ, στο Εκουαδόρ, και είχε ως τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
Σημειώνεται ότι η αξία της ποσότητας κοκαΐνης υπολογίζεται στα 1,92 εκατομμύρια ευρώ.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Λιμεναρχείο Πειραιά, το οποίο διεξάγει την προανάκριση.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:
ΔΥΠΑ: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις 300 επιδοτούμενων θέσεων για ανέργους 30 ετών και άνω
Ποιοι θα λάβουν το διπλάσιο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα τον Δεκέμβριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- AEGEAN: Υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
- Δεύτερη μέρα ανόδου για την Lamda, υψηλό 22 μηνών για Centric
- Παναγόπουλος για δέσμευση λογαριασμών του: Συκοφαντίες και αβάσιμες κατηγορίες – Άλλη μία «στημένη» υπόθεση
- Σοφία Ζαχαράκη: Τέλος Νοεμβρίου το νομοσχέδιο για το Εθνικό Απολυτήριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.