ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Προχωρά ο εκσυγχρονισμός του – Τέλος του έτους η μετάβαση στην ΑΑΔΕ – Eπόμενος στόχος τα γεωχωρικά δεδομένα
Ακόμα μία καταγγελία μέσω της εφαρμογής appodixi έφερε στο φως ένα ακόμα πρατήριο καυσίμων, το οποίο φοροδιέφευγε.
Πρόκειται για βενζινάδικο στο Κερατσίνι, στο οποίο, μετά από το alert, που χτύπησε μέσω του appodixi, οι τελωνειακοί ελεγκτές βρήκαν ότι λειτουργεί πάνω από 2 χρόνια χωρίς να διαθέτει εγκατεστημένο πιστοποιημένο σύστημα εισροών – εκροών και χωρίς να αποστέλλει τα αντίστοιχα δεδομένα στην ΑΑΔΕ.
Το πρατήριο σφραγίστηκε και ανακλήθηκε για δύο μήνες η άδεια λειτουργίας του, μέχρι δηλαδή την υποχρεωτική εγκατάσταση πιστοποιημένου συστήματος εισροών – εκροών, γεγονός, που θα διαπιστωθεί με επανέλεγχο.
Παράλληλα, ενημερώθηκαν οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών για την απαγόρευση παράδοσης καυσίμων μέχρι την επαναλειτουργία του.
Στον επιχειρηματία επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο πενήντα χιλιάδων ευρώ.
Διαβάστε επίσης
ΔΥΠΑ: Συνεχίζεται η κόντρα διοίκησης και εργαζομένων για την ανεργία
Ταμείο Ανάκαμψης: Χρηματοδότηση 40,5 εκατ. σε 29 ομάδες βαμβακοπαραγωγών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπαστεργίου για Ηλεκτρονικό Φάκελο Δικογραφίας: Μετάβαση σε ένα δικαστικό περιβάλλον πιο γρήγορο και πιο διαφανές
- Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός προειδοποιεί για «πλήγματα άνευ προηγουμένου» – Μισό εκατ. Παλαιστίνιοι έχουν εκτοπισθεί, συνεχίζεται η «μεγάλη έξοδος»
- Νίκος Χαρδαλιάς: «Ο Νότιος Τομέας είναι για εμάς μεγάλο στοίχημα – Προχωρούμε σε έργα που αλλάζουν την καθημερινότητα των πολιτών»
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Νέα Υόρκη για την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ – Οι παρεμβάσεις και οι επαφές με επενδυτές
