ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον εντοπισμό και την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης προχώρησαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ Τελωνεία, στον Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Ειδικότερα, οι ελεγκτές, με τη συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών «Diego» και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποίησαν έλεγχο σε επιβάτη ιταλικής υπηκοότητας, ο οποίος ταξίδευε από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας μέσω Ντουμπάι με τελικό προορισμό την Αθήνα.
Κατά τον έλεγχο, στην αποσκευή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 17 κιλών.
Ο επιβάτης συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών (ΣΟΔΝ), η αξία της κατασχεθείσας ποσότητας ξεπερνά τα 850.000 € και μπορεί να αγγίξει μέχρι και το 1.700.000 €.
Διαβάστε επίσης
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησε από σήμερα η επιλογή προγραμμάτων για τη νέα δράση κατάρτισης ανέργων
Xiaomi: Μαζική πώληση μετοχών με στόχο τη συγκέντρωση $5,3 δισ. – Δυναμικό «παρών» στον κλάδο EV
Τραμπ: «Δευτερογενείς» δασμοί 25% σε όποια χώρα αγοράσει πετρέλαιο ή φυσικό αέριο από τη Βενεζουέλα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεσσηνία: Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή Μελιγαλά – Μήνυμα από το 112 για εκκένωση
- Χρυσοχοΐδης: Μηδέν επεισόδια αθλητικής βίας, μηδέν καταλήψεις στα πανεπιστήμια
- Επικοινωνία Ζελένσκι-Ερντογάν: Η Τουρκία θα συμβάλει στη μεταπολεμική ασφάλεια της Ουκρανίας
- Ρούτε: Επικοινωνία με την ΕΕ μετά την ρωσική επιδρομή σε κτίριο της διπλωματικής αντιπροσωπείας της ΕΕ στο Κίεβο
