ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα ακόμη σοβαρό πλήγμα στο οργανωμένο λαθρεμπόριο ναρκωτικών πέτυχαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ Τελωνεία, καθώς εντόπισαν άνω των 81 κιλών κοκαΐνης, μέσα σε δύο εμπορευματοκιβώτια με μπανάνες, προερχόμενα από τον Ισημερινό και με προορισμό το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ελεγκτές ΑΑΔΕ του 1oυ Τελωνείου Θεσσαλονίκης, κατά την διενέργεια τακτικών δειγματοληπτικών ελέγχων, εντόπισαν με τη χρήση αυτοκινούμενου Χ-Ray, ύποπτη οργανική ουσία στα ψυκτικά μηχανήματα των δύο εμπορευματοκιβώτιων με τις νωπές μπανάνες.
Η αξία της κατασχεθείσας κοκαΐνης εκτιμάται περίπου στα 2.250.000 ευρώ.
Οι τελωνειακοί ελεγκτές, σε συνεργασία με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης προχώρησαν άμεσα στην κατάσχεση των ναρκωτικών ουσιών, με την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών να συνεχίζεται.
Διαβάστε επίσης:
Εθνική Τράπεζα: Αποκωδικοποιώντας τα οφέλη ESG δράσεων για τις ΜμΕ – Τα οφέλη και οι ευκαιρίες
Richemont: Η λάμψη της Cartier έσωσε τις πωλήσεις του ελβετικού ομίλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- AKTOR: Εγκρίθηκε το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών έως 10%
- Renault 4: Ηλεκτρικό για επαγγελματίες
- Τσάφος: Σε εγρήγορση για την απορρόφηση πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης – Καμία νέα παράταση στις μπαταρίες
- Κώτσηρας: Μέσα στους επόμενους μήνες το ψηφιακό μητρώο ακινήτων «Μίδας» – 2,7 δις επενδύσεις σε ακίνητα το 2024
