• Most Popular

    Βούλιαξε η Μύκονος από Άραβες κροίσους με τζετ – Σήμερα η συναυλία του Ρέμου (video)

    • NewsRoom
    Ρέμος

    Eros Rammazotti και Αντώνης Ρέμος


    Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η συναυλία που έδωσε ο Αντώνης Ρέμος με τον Έρος Ραματζότι φέτος στην Μύκονο, ο Έλληνας τραγουδιστής θα επιστρέψει σήμερα στο Nammos για ακόμη μία συναυλία.

    Ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδήσει σήμερα με δύο Λιβανέζους, ενώ άξιο λόγου είναι πως η ημερομηνία της συναυλίας του συμπίπτει με μία από τις μεγαλύτερες μουσουλμανικές γιορτές, η οποία ξεκινά μετά το τέλος του Χατζ (το ετήσιο ισλαμικό προσκύνημα στην Μέκκα).

    Μάλιστα στην Μύκονο βρίσκονται ήδη οι άλλοι δύο σταρ από το Λίβανο, οι οποίοι θα τραγουδήσουν με τον Αντώνη Ρέμο, καθώς ο τραγουδιστής έχει φροντίσει να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του Instagram.

    Όσο για τους ξένους σταρ, εκείνοι είναι ιδιαίτερα γνωστοί στην πατρίδα τους και ονομάζονται Ραγκέμπ Αλάμα και ο Μουσταφά Σαντάλ.

    Τα σκηνικά, εκείνα έχουν ήδη ετοιμαστεί με την σκηνή αυτή την φορά να μην είναι μέσα στην θάλασσα, αλλά στην άκρη της παραλίας του Nammos και την διακόσμηση να παραπέμπει σε ανατολή.

    View this post on Instagram

    #mykonos #2k17

    A post shared by MOREGA ANDREI (@andreimorega_) on

    Με την γιορτή των μουσουλμάνων να ξεκινά σήμερα, στο νησί αναμένονται για την συναυλία πολλοί Άραβες κροίσοι, με τον τζίρο να μην αποκλείεται να ξεπεράσει και το 1,6 εκατ. τζίρο που είχε γίνει από την συναυλία του Ρέμου με τον Έρος Ραμαζότι.

    Άλλωστε η σημερινή μέρα είναι ημέρα γιορτής για τους μουσουλμάνους καθώς το βράδυ συνηθίζουν να συναντιούνται οι οικογένειες και να ανταλλάσσουν δώρα και χρήματα, ενώ στη συνέχεια τρώνε ψητά κρέατα και διασκεδάζουν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρέμος – Ramazzotti: Μετά την συναυλία διακοπές με τις γυναίκες τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρέμος στο Nammos: Τούρκοι, Άραβες και Λιβανέζοι έδωσαν 2.5 εκατ. – Το απίστευτο περιστατικό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nammos: Η ιστορία της ψαροταβέρνας που έγινε το κορυφαίο beach bar στον κόσμο



    ΣΧΟΛΙΑ