• Uncategorized

    Κακιά Σκάλα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη 15/11

    • NewsRoom


    Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά από το απόγευμα της Τρίτης 15ης Νοεμβρίου έως τα ξημερώματα της Τετάρτης η Τροχαία, λόγω προγραμματισμένης άσκησης μεγάλης κλίμακας στην Κακιά Σκάλα.

    Πιο συγκεκριμένα:

    Από 19:00 έως 23:00 της Τρίτης 15 Νοεμβρίου θα ισχύσουν:
    -Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη μεσαία, τη δεξιά και τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), στο τμήμα από το 50,2 έως το 52ο χλμ, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

    -Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη μεσαία, τη δεξιά και τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), στο τμήμα από το 53,6 έως το 50,6 χλμ, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

    Την Τρίτη κατά τις ώρες 23:00 έως 06:00 της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου:
    -Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από το 50,7 έως το 52,1 χλμ, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο (συμπεριλαμβανομένης της σήραγγας «Αίθρα»).

    -Καθορισμός του ρεύματος κυκλοφορίας προς την Αθήνα από το 50,7 έως το 52,1 χλμ ως διπλής κατεύθυνσης (αμφιδρόμηση).

    -Η κυκλοφορία των οχημάτων προς Κόρινθο θα εξυπηρετείται από την αριστερή λωρίδα της κατεύθυνσης προς Αθήνα και η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα θα εξυπηρετείται από την δεξιά λωρίδα αυτής. Στη μεσαία λωρίδα της κατεύθυνσης προς Αθήνα δεν θα πραγματοποιείται κυκλοφορία οχημάτων και θα λειτουργεί ως διαχωριστική λωρίδα των δυο κατευθύνσεων.

    Η ΕΛ.ΑΣ. παρακαλεί τους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και να ακολουθήσουν της υποδείξεις των τροχονόμων.

    Διαβάστε επίσης

    ΗΔΙΚΑ: «Δεν έχουν δεχθεί κυβερνοεπίθεση τα συστήματα πληροφορικής»



    ΣΧΟΛΙΑ