ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H εταιρεία Gazprom Export, ο εξαγωγικός βραχίονας του ρωσικού κολοσσού φυσικού αερίου Gazprom, επιβεβαίωσε σήμερα ότι θα αναστείλει από αύριο Σάββατο, τις πωλήσεις φυσικού αερίου στην κρατική φιλανδική εταιρεία Gasum.
Η Gazprom Export ανακοίνωσε ότι αυτό έγινε επειδή η Gasum δεν έχει καταβάλλει τις πληρωμές για το φυσικό αέριο που τις παρέδωσε τον Απρίλιο, οι οποίες πρέπει να γίνονται σε ρούβλια σύμφωνα με τους νέους ρωσικούς κανόνες.
Η Gazprom ανέφερε επίσης ότι θα υπερασπισθεί τα συμφέροντά της, στη διαδικασία της διαιτησίας στην οποία προσέφυγε η φινλανδική εταιρεία.
Διαβάστε επίσης
Ρωσία: Οι μισοί από τους πελάτες της Gazprom έχουν ανοίξει λογαριασμούς στην Gazprombank
Η Ρωσία κόβει το φυσικό αέριο και στην Φινλανδία – Αρνήθηκε να πληρώσει σε ρούβλια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Σήμερα η υπογραφή συμφωνίας ΗΠΑ – Ιράν, επιφυλακτική η Τεχεράνη
- Bitcoin: Ανάκαμψή πάνω από τα 64.000 δολάρια με ώθηση από τις ελπίδες για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Τραμπ: Ο Τζέιμς ΜακΝτόναλντ στον τίτλο του ομοσπονδιακού εισαγγελέα του Μανχάταν
- Ισραήλ: Ανησυχία για τη συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν, συνεδριάζει το συμβούλιο ασφαλείας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.