ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με την υπογραφή της σύμβασης για το ΣΔΙΤ Χερσόνησος-Νεάπολη αναμένεται να κάνει ποδαρικό για το 2023 το Υπουργείο Υποδομών, ενώ κινεί με γοργούς ρυθμούς τις διαδικασίες την εκκίνηση του επόμενου σταδίου του διαγωνισμού για την παραχώρηση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ).
Πρόκειται για το Χερσόνησος – Νεάπολη με ανάδοχο την Κοινοπραξία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ-Ελλάκτωρ-Intrakat, και το τμήμα Χανιά-Ηράκλειο, το οποίο διεκδικούν μεγάλοι εγχώριοι και διεθνείς Όμιλοι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ραντεβού στα γουναράδικα Αρη Βελουχιώτη από τα… Lidl
- Το comeback του Αλέξη Τσίπρα με την ΕΛΑΣ και τα 7 στοιχήματα του νέου κόμματος
- Με τα πεπραγμένα Τσίπρα απαντά η κυβέρνηση στην Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη
- Ο Τσίπρας και η… ομοιότητα με τον Ανδρέα, ο υπουργός με το βιβλίο, το ανοιξιάτικο outfit του Άδωνι, η νύχτα των Καραμανλήδων και όταν ο Γιάνης δεν μιλούσε στον Χάρη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.