• Mononews TV

    Βασίλης Κάτσος στο mononews: Κοντά σε νέες επενδυτικές κινήσεις – MononewsTV

    • NewsRoom

    Νέες επενδυτικές κινήσεις προετοιμάζει, με ορίζοντα το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, ο επιχειρηματίας Βασίλης Κάτσος μέσω του VNK Capital.

    Μετά το «χρυσό» deal της εξαγοράς της Pharmathen από την Partners Group τον περασμένο Ιούλιο, o δραστήριος επιχειρηματίας αναμένεται να προχωρήσει σε νέες κινήσεις με «όχημα» τo VNK Capital που διατηρεί με την αδελφή του, Nέλλυ Κάτσου, σε κλάδους που ήδη έχει παρουσία, εξετάζοντας παράλληλα το ενδεχόμενο για είσοδο και σε νέους.

    «Αυτή τη στιγμή σε δύο από τους υφιστάμενους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιούμαστε, είμαστε πολύ κοντά στο να υπάρξουν ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις στις αρχές του 2022» σημειώνει ο κ. Κάτσος στο mononews.

    «Ένα βασικό κομμάτι της διαδικασίας είναι να συμφωνήσεις ότι δεν διαφωνείς. Εμείς έχουμε περάσει αυτό το στάδιο ως διαδικασία και στις δύο περιπτώσεις, άρα από εκεί αρχίζει να γίνεται πιο διαδικαστικό. Παράλληλα ίσως να προστεθεί και μία τρίτη περίπτωση» προσθέτει.

    «Οι μηχανές ζεσταίνονται»

    Μετά το 2020, το οποίο λόγω της πανδημίας ήταν μία χρονιά «ηρεμίας» όσον αφορά στις κινήσεις που γίνονταν στο επιχειρηματικό πεδίο, το 2021 αποτελεί, σύμφωνα με τον κ. Κάτσο, μία χρονιά που επανερχόμαστε σε μία σταθερότητα.

    «Οι μηχανές ζεσταίνονται και είμαστε έτοιμοι να μπορέσουμε να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα» τονίζει.

    Ο Βασίλης Κάτσος επισημαίνει παράλληλα ότι το VNK Capital εξετάζει κι άλλους χώρους που θεωρεί ότι υπάρχει η δυνατότητα να επενδύσει ενώ σημειώνει μέσα από κάποιες διαδικασίες που ανοίγονται «πλέον υπάρχει και η δυνατότητα αυτές οι επενδύσεις να είναι σε πιο διευρυμένες γεωγραφικές ενότητες, πέραν της χώρας μας, με βάση όμως την Ελλάδα».

    «Θεωρούμε ότι το πρώτο τρίμηνο του 2022 θα γίνουν σημαντικά πράγματα και ίσως κάποια να «αναταράξουν» ευχάριστα κάποιες αγορές» επισημαίνει.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ