• Mononews TV

    Στην Autohellas oι Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional και Jeep – mononewsTV

    • NewsRoom

    Οι Autohellas και Samelet ιδρύουν εταιρεία που θα αναλάβει την εισαγωγή και διανομή των μαρκών Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional και Jeep.

    Η εξέλιξη αυτή είναι συνέχεια της συγχώνευσης των κατασκευαστών αυτοκινήτων PSA και FCA – πέρυσι – η οποία δημιούργησε τη Stellantis, μια από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο με εργοστασιακές δραστηριότητες σε 30 χώρες και εμπορική παρουσία σε 130 αγορές παγκοσμίως.

    Μετά την ολοκλήρωση της προγραμματισμένης συναλλαγής, η κοινή εταιρεία  των ομίλων Autohellas & Samelet θα είναι υπεύθυνη για την εισαγωγή και διανομή 5 συνολικά Μαρκών της Stellantis, αποκτώντας  τη θυγατρική  της FCA Italy S.p.A. στην Ελλάδα, τον μέχρι τώρα  εισαγωγέα και διανομέα  αυτών. Οι συμβάσεις του προσωπικού της FCA Greece ΑΕ δεν θα επηρεαστούν από την ολοκλήρωση της συναλλαγής αυτής. Η ολοκλήρωση αυτής της σχεδιαζόμενης εξαγοράς τελεί υπό την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

    Οι Όμιλοι Autohellas και Samelet θα βασιστούν στην εκτεταμένη τεχνογνωσία, εμπειρία, πόρους και παρουσία τους στην αγορά αυτοκινήτου και υπηρεσιών κινητικότητας για να εξασφαλίσουν τη συνέχιση των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες, να διανείμουν το σύνολο των ανταλλακτικών που αφορούν τις Μάρκες αυτές καθώς και να αναπτύξουν με επιτυχία τη συνολική επιχειρηματική δραστηριότητα στη χώρα.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ