• Mononews TV

    Ο Βασίλης Μπακολίτσας στο Hollywοod: Η εντυπωσιακή έπαυλη των 17,5 εκατ. δολ. στο L.A. – mononewsTV


    Ο εφοπλιστής Βασίλης Μπακολίτσας και η σύζυγος του Σοφία Νικολάου είναι οι νέοι ιδιοκτήτες μίας εντυπωσιακής έπαυλης στην περιοχή Brentwood του Λος Άντζελες, 860 τετραγωνικών μέτρων.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.dirt.com η κατοικία ήταν προς πώληση πάνω από ένα χρόνο στην τιμή των 24 εκατ. δολαρίων. Ωστόσο, το ζευγάρι την απέκτησε έναντι 17,5 εκατ. δολαρίων.

    Το σπίτι, που διαθέτει τρία επίπεδα, χτίστηκε το 1986, αλλά ανακαινίστηκε ριζικά στις αρχές του 2022. Πωλητές ήταν ο διαχειριστής hedge funds με έδρα το Σικάγο, James Gordon και η σύζυγός του Andrea, οι οποίοι το είχαν αγοράσει το 2020 από τον Bill και την Giuliana Rancic.

    Η έπαυλη εκτείνεται σε 9.300 τετραγωνικά πόδια και έχει έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια. Τα δάπεδα αποτελούν ένα συνδυασμό πέτρας και ξύλου, είναι ψηλοτάβανο και έχει μαύρα παράθυρα και πόρτες από ατσάλι σε όλους τους χώρους.

    Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το κομψό φουαγιέ στην είσοδο, που οδηγεί στο σαλόνι στο οποίο υπάρχει πλήρως εξοπλισμένο μπαρ και ένα τεράστιο τζάκι.

    Οι βασικοί χώροι του ισογείου, μεταξύ των οποίων και η τραπεζαρία, έχουν μεγάλα ανοίγματα με θέα και πρόσβαση στον κήπο όπου βρίσκεται η πισίνα.

    Ο Βασίλης Μπακολίτσας με την οικογένεια του είναι ιδιοκτήτες της ναυτιλιακής Sea Pioneer Shipping Corporation, που διαθέτει στόλο με έξι τάνκερ και έξι bulkers.

    Φέτος η εταιρεία υπέγραψε σύμβαση με το ιαπωνικό ναυπηγείο Oshima Shipbuilding για την κατασκευή τριών ακόμη bulkers χωρητικότητας 81,800 dwt, τα οποία θα παραλάβει το 2025.

    Yπενθυμίζεται ότι πριν από ένα χρόνο, ένας ακόμη εφοπλιστής, ο Λέων Πατίτσας αγόρασε βίλα στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι έναντι 17,5 εκατ. δολαρίων.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ